26 september 2010

30 år fyllda!


Ja, då var födelsedagsfirandet över!
Gårdagen var en stressig dag men väldigt kul och jag är så nöjd med dagen!!! Stefan började med att bjuda på frukost på säng med tända ljus och sång av lilla T!
Mina nära och kära gjorde oss sällskap senare på dagen!! Det blev buffé med paj, pastasallad, svampknyten, kycklingspett, fläskfilé mm. Och såklart lite fika! :) Och allt hann bli klart, även om jag kanske inte trodde det alla gånger! Stefan kämpade på med att få upp partytältet och det blev riktigt bra. Infravärmare och en värmefläkt gjorde susen.
Jag fick så mycket fina saker och upplevelser! Jag fick bla en riktigt bra matberedare! Och en ny dator! Vinterjacka! Klocka! Måla keramik! Ett äppelträd! Tjejkväll på Ladies Night! Fotokurs! Presentkort! Tidningsprenumeration! Ljuslyktor mm mm! Jag är så glad över att min familj och mina vänner känner mig så väl för jag är verkligen toknöjd med varenda grej!

Idag är huvudet lite trött av någon anledning.. men det är det värt!

Ja just ja. Höll ju på att glömma den fina gräsklipparna som grabbarna grus kom med på nattkröken! Den var nog från 1965 men funkade fiiint.. om man fyllde på bensin... och bytte tändstift.. och... ja, men tanken var himla fin!

Tusen tack till alla er som var här och gjorde min dag alldeles speciell!!! KRAM!!
Och tack för all hjälp inför kalsandet!

3 kommentarer:

annelija sa...

Tack själv go syster/Anneli

Familjen Hed Melin sa...

Tack för en trevlig afton!
Puss

Familjen Bertilsson sa...

Grattis i efterskott! :)