8 augusti 2010

Vi vilar!

Hej hej!! Alla tittar i kameran!
Vi är så tacksamma över dessa snälla människors hjälp!! Tusen tack till er!

I veckan har vi vilat oss lite! Vi åkte till Stockholm i onsdags. Var på Skansen och Grönan!
Lilla T och jag åkte karuseller, men rackarns vilka köer det blev senare på dagen. Vi har i allafall en fin bild tagen på oss under "Vilda musen" minibergochdalbanas framfart.. visste dock inte att det var fotografering under resans gång.. haha! Har tyvärr kastat kvittot med koden där man kunde ladda hem den till datorn, så den finns bara på fotopapper. Kanske lika bra det, man såg nästan vad jag ätit till frukost.

Idag har vi varit ute på en liten utflykt med familjen Jansson/Wiklander!
Vi följde järnvägsspåret en bit och grillade korv vid vattnet! Barnen har "fiskat" med sina varmkorvsspön och Stefan byggde lite händigt en barkbåt och en "picka" (pickadoll) till Kalle! Jättemysigt!

Snart hoppas vi att takläggarna kommer så vi får nytt fint tak! Fortfarande återstår det lite skrapning, bla under taket över bron. Men vi hoppas kunna grunda på tisdag!Vi har även köpt en 10 liters hink med "Äggskal" till gaveln. Vi kladdar på det och sen ska vi provmåla med 2 burkar ljus grå färg och se vilken som ser bäst ut. Båda är av det varmare slaget!
Byggare Bob har även han varit i farten! En gunga har tillverkats av en gammal golvplanka som legat på vinden! Per provgungar!
Helst har jag velat måla den vit och haft ljusa rep men det får bli senare! Det fungerar utmärkt och fler än Per´s ben har svingats över marken!
Men nu väntar en sista semestervecka med målning, målning, målning!
Om du har tråkigt vet du vart det finns att göra ;)

Inga kommentarer: