30 juli 2010

Skraphjälp!

Idag får vi hjälp att skrapa! La familia kommer och dom tänker vi sätta i arbete!
I förrgår tog vi oss en minisemester och åkte till Lager 157 och shoppade lite. Åkte sen till Insjön och tittade lite på Lager 70 mm. Vi slog på gps:en och åkte efter den på minst sagt lite annorlunda vägar hem! Men vi fick se lite annat än de större "tråkiga" vägarna. Så det blev en heldag ute på! Gjorde lite billiga klädfynd som vi är nöjda med.
Igår åkte vi på Winnerbäck med Cilla och Klas! Han spelade på Stene Gård i Järvsö och det var riktigt bra. Vi satt hemma hos dom och pratade lite innan vi åkte. Det började åska och dom sa att dom skulle dra ur tv och datorer utifall. Sagt och gjort, när Cilla precis ska dra ur tv´n så slår det ner i deras hus. Vilken SMÄLL. Vi blev rädda alla fyra kan jag säga. Kontakten på en av kökslamporna exploderar och far åt alla håll och det pep fint i huvudet efter. Så hädanefter kan jag säga att vi alltid kommer att dra ur alla kablar när det åskar. Usch för åska.


Nu drar vi in till stan och köper lite fler skrapor eftersom flera stycken har gått av, och idag behöver vi ett gäng. Ha en bra dag!

1 kommentar:

annelija sa...

ojojoj man tackar för träningsvärk, inte då rört mig på 15 månader så tre brädor räckte visst till att känna varenda muskel ;) skratt....tecken jag ska börja använda dom mera! kram