25 augusti 2010

...


Vi har köpt 2 nya lampor till sovrummet. En ska komma att hänga i fönstret och den andra i balkongdörren! Svart metall med matt lack och "gammal" sladd i rött!


En påfågel! Grannen har en sån och den låter så härligt! Nästan lite som Cosmoskatten i Dr Snuggles!

Undra om dom trivs med höns?? Funderar ju på att införskaffa lite höns nästa år!


Här tänkte vi baka lite pizza och bjuda på när jag fyller år. Det är tyvärr någon som knackat hål i skorsten men händiga killen ska fixa det plus att vi ska köpa en lucka till själva bakugnen.
Vad sjuttsiken ska man önska sig när man fyller 30?? Några tips?!

Några gurkor är på gång i växthuset! Ska bli spännande att provsmaka dom sen!
Tomater skördar vi för fullt. Dom gula är jättegoda och det har blivit i alla fall en tomat- och löksallad med olja, vinäger och lite svartpeppar! Nästa år ska det bli lite mer struktur i växthuset. Just nu känns det som att allt är huller om bladder och vissa grönsaker/växter bara står och ser bra ut, som ananasmyntan.. går vi mest och luktar på! Kanske måste bjuda på mer drinkar så vi får användning av den! Smultron har vi mer av i vilt format ute på tomten.. paprikan är alldeles för sen.. citronmelissen har vi inte ens provat. Men men, kul är det ändå! Man lär så länge man lever!

Stefan och Per är ute och bygger ställning till takläggarna. Vi måste även ställa i ordning ett fikarum åt dom och kanske piffa till toaletten nere. Tur att vi inte helt har demolerat ett av köken nere.
Själv ligger jag inne med öronvärk, snorar och hostar, inte alls stressande att vara sjuk.. Och på nåt vis är det då man kommer på en massa saker som ska göras, men idag har jag tvingat mig att vila. Hoppas vara pigg imorgon, då vi ska ha kick off på jobbet. Just nu känns det inte som så. Men under kanske sker under natten, vem vet! :)
Ha en bra kväll! Själv ska jag byta håll i soffan!
Snoriga kramar!'
Jag har förresten lagt till en lista på bloggar jag brukar kika in på! Säg till om du finns med där men inte vill ;)

5 kommentarer:

Anonymous sa...

Presentkort med massor av pengar kanske du kan önska dig! Kostsamt att bygga som Ni gör=)Tycker det ser ut att bli så fint där, duktiga är Ni!//Berith

Amanda sa...

Tack för kommentaren! :-) Hade en riktig skitdag ...

Varje gång man kikar in här ser det ut att ha hänt en massa. Det är kul att se förvandlingen av ert hus. Lite avundsjuk är man allt, här drömmer vi oxå om hus men man är inte ensam om att leta och priserna är sjuka. Men en vacker dag så. ;-)

Ylvali sa...

Hej,
Huset blir otroligt fint! Vilket jobb ni har gjort. Det är verkligen jätte roligt att kunna följa ert mastodontjobb och se hur huset får ett nytt liv. NI har verkligen hunnit med mycket på så kort tid.

Jag hoppas du kryar på dig. Inge roligt med förkylning. Tyvärr verkar var och varannan vara drabbad just nu.

Du kanske ska önska dig grindar till tomten ;-), eller ännu bättre en spa-helg. Kan ni båda behöva efter allt slit i sommar.

Stora kramar till er båda så länge. Jag hoppas vi ses snart igen.
/Ylvali

Kikan sa...

Åh vad härligt att ha ett växthus!! Jag vill oxå odla mina egna grönsaker..Kram Kikan

Familjen Bertilsson sa...

Vi funderar också på höns i framtiden. Vi har ett hönshus idag men det ska bli stall så det blir nog att bygga nytt. Gillar de svarta lamporna, riktigt fina!