20 december 2011

En liten plansch!

Ett litet fynd bakom en gipsvägg!
Någon gillade Västerbotten! 
Just nu är det (för sambons del) eldragning som gäller. Eller ja.. inte själva elen men rör att dra elen i. Det läggs i golvet och dras upp där det ska bli uttag mm. Så det måste göras innan isoleringen ska dit. 
Själv springer jag mellan pysselbordet och paketinslagning. Men nu är det färdigpysslat med beställningar inför julen. Nu ska jag pyssla med annat istället! Så som tegelväggar!

11 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är otroligt vad mycket kul man kan hitta när man river gamla väggar. För länge sedan hyrde vi ett gammalt soldattorp. Vi fick tillåtelse att riva de gamla tapeterna som hängde i sjok och bakom fanns massor av tidningar. Vi hade roligt en lång stund när vi läste gamla annonser från början av 1900-talet.

Önskar dig fina dagar före dopparedagen!
Kram,
Regina

Ika sa...

Paketinslagning lät mycket trevligare än tegelvägg!!

Yosofine sa...

Jag fick halsbandet igår och det är verkligen HUR FINT SOM HELST! Mor min läser min blogg så nu lägger jag bara ut en tjuvkik på det, men kommer att "puffa" för dig när hon väl fått julklappen.

God jul och tack igen!

Kram

creando sa...

Fantastiskt roligt! Det är lika spännande varje gång man kollar in här. Vad har ni hittat nu liksom. Julkramar Kicki

Handgjorda drömmar sa...

Visst är det häftigt med saker man hittar i väggarna på gamla hus!! Vårt är byggt 1912 och när vi rivit väggar, så har det varit mycket gamla tidningar.
Kramen

Hem & Drömmar sa...

Härligt att hitta gamla fynd i väggarna.
Vilken fin gran du har och kul med de små vimplarna.
Grattis till dina vinnare och tack till dig.
Ha en bra dag, kram Ing-Britt

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt fin dag!
Kram/Lena

Tina sa...

En del skatter kan dyka upp i väggarna, jag hittade en gammal skrivbok där någon skrivit om sin fina sommar..det var intressant!

Ha det fint, kram

Lotta sa...

Kul när man hittar gamla tidningar etc bakom väggarna. Nåt att tänka på när man själv renoverar....lämna alltid ett litet minne nånstans. :o)

Kram

Jenny @ Nilssonskahuset sa...

Vad ni jobbar och sliter. Ert hur lär bli superfint!

Ha en bra onsdag. Kram

Industri house sa...

Håller med föregående, va ni sliter och jobbar!! Superduktiga är ni, alltid så kul att följa er på er renoveringsresa :)) Ha det gott, kram jessica.