28 augusti 2011

Joråsåatt..

En liten bild och lite text.
Skåpet är inte klart, men så här ser det ut just nu. Tillvägagångssätt kommer när jag vet om jag lyckats.
Sen kan jag bara tillägga att vänta är inte kul.. inte när man inte vet vad man väntar på. Så ni vet. Sen är det inte heller kul att ha en mage som gör allt för att jävlas med en, under denna väntan som man inte vet vad det är. Så ni vet det också. Hej!

6 kommentarer:

Anna sa...

Hej fina du! Låter som du haft en tung dag idag! Skåpet kommer bli finfint och magen får vi hoppas blir på bättre humör snart!

Kramen!

NICOLINAS BONING sa...

Nu håller jag tummarna för att magen ger sig och att din väntan snart är över...eller att du vet vad du väntar på!

Ser spännande ut der där på bilden...ser fram emot det färdiga resultatet:-)

Kram Birgitta

Tina sa...

Ja, oavsett vad denna väntan ger så hoppas jag att du blir nöjd..kan väntan vara stort?!
Ditt shabbande ser bra ut än så länge, ska bli kul att se resten.

Stor gosig kram!

Helena sa...

Jag blev lite inspirerad av ditt målande när jag var och köpte färg i fredags. Fast jag målar annat än en garderob :) Kanske kanske kommer det en bild på bloggen i morgon. Väntar med spänning på att få se ditt resultat! Hoppas magen blivit bättre och att du inte behöver vänta så länge, på vad det nu än är!! Kramen.

Petra-Lantlig Charm sa...

Ser så fint ut så!! Kul det ska bli att se när det är färdigt!!!

sodergarden sa...

Tycker det är en toppenidé att måla om en ny garderob på det där viset. Jag gjorde om ett badrumsskåp från Ikea för många år sedan, det var som ditt vitt och alldeles blankt och det passade inte hos oss. Jag slipade och målade sedan med linoljelasyr vilket fungerade men ytan blev väldigt ömtålig eftersom färgen fäste ganska dåligt på den blanka ytan under fast jag slipat en hel del. Jag lackade mitt skåp med halvmatt vattenlöslig lack. Det fungerade utmärkt och det syns absolut ingen skillnad att man har lackat men ytan är hållbar och har ännu efter 6 år inte blivit skavd trots två flyttar och flera runtflyttningar i husen. Kanske nåt som du kan använda på ditt skåp också för även om du vill att det ska se skavt ut så antar jag att du inte vill att det ska bli skavt på riktigt och att det vita lyser igenom. :-) (Tror lacket kommer från dekorima) //Sophie