10 februari 2011

Hur matt får man bli..?

Jösses, vilka ordvitsar jag kör med.. jag förstår att ni skrattar inombords, hehe!
Ja, idag fick vi beskedet om att mattan vi beställt var restad.. och vi måste ha matta NU så panna och vattenberedaren kan ställas på plats.
Sambon var och tittade på vad vi istället skulle kunna ha och skickade mms till mig med bilder på olika mattor.. det som kan slå fel då, är att han till viss del är färgblind......Jag kikar på bilderna och efter en stunds funderande och prat så frågade han butiksfolket om det var något gult eller brunt i mattan eftersom jag tyckte den såg lite konstig ut, jag tänkte att det var kanske blixten från kameran.. Den var GRÖN. Ha! Ja, den mattan blev det inte utan en nästan svart matta.
Inte alls vad vi tänkt oss men så fick det bli, och kommer den bara på plats och panel mm kommer upp så blir den nog snygg den här med.
Tvättstugan kommer ju att ligga i anslutning till groventrén så det är väl bara bra att den ser ut som den gör!

Här mäts och grejas det i vinklar och vrår!

Idag blev det ingen skidåkning eftersom vädret blev lite väl vintrigt med snö och blåst. Jag som har nya skidor och allt. Tyyypsikt! Men i helgen hoppas vi på lite snällare väder så vi kan åka lite!
Kan passa på att önska oss rätt mycket varmare grader.. Runt +20 blir lagomt! Så får vi lite varmare inne!
På toan har vi ingen värme alls nu. Fantastiskt härligt att gå upp på mornarna och duscha. Hua, va kallt det är. Men snart, snart, snart, har vi kanske lite varmare!! (En fras som snurrar starkt i huvudet. Afirmera kallas det va?!)
Näe, lite fika på det här så!

Förresten! Vilken blogg är den första du kikar på!? Just nu är min Vitt och blått och Where The Forest Ends

10 kommentarer:

where the forest end... sa...

Klart du får länka!! Kul att jag hör till bland dom första du kollar på :)

Jag tar absolut en daglig runda här inne också! (okej ibland fler än en gång för dag ;)

Men jag är jävligt dålig på att kommentera!

Christina sa...

He he, ler när jag läser om den smått färgblinda sambon. Jag delade frilanslokal en gång i tiden med en tecknare som plötsligt dök upp med ett fynd från IKEA - en kontorstol som var skrik-lila och kollegan såg så nöjd ut. Det var först långt senare som jag förstod att han var helt färgblind...

Ett Vitare Hem sa...

Önskar dig en riktigt härlig helg!
Kram/Lena

Jenny sa...

Man kan ju bli "matt" för mindre;)
Det blir nog bra med den ni valde tror jag!

Nu blev jag nyfiken på Where the forest ends..ska ta o kika in där, tack för tipset!

Ha en trevlig helg!


kraam Jenny

Jonas sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Vitt och Blått sa...

Det är bara jättekul! Klart du får länka till mig! :) Vad jobbigt med mattan, tur att det löste sig och att ni hittade en annan! Vi var och tittade på mattor till hallen på övervåningen igår, men hann inte beställa någon. Men det är ingen panik, rörmokaren kan göra sitt först så tar vi mattan sen och det skulle gå snabbt att få den. Ha en trevlig helg!

Kram Ewa

skifferhuset sa...

Det brukar vara svårt att tänka om när något hänger upp sig, man är så fast i det man bestämt att man vill ha! Hoppas ni blir nöjda ändå.
Vilken blogg jag kollar först, har några: Violas Romantiska hem, Vardag och Flärd, Fågel Blå, och så din blogg, Jenny, du inspirerar mig till mkt! Ha en fin helg! Kram Iréne

gamla skolan sa...

Lycka till med mattval och annat !
Önskar dig en trevlig helg !
Kramar // Susanne ♥

where the forest end... sa...

Tack för tipset. Det lät gott!

Vi ser redan ut som två korvar! Eller.. Jag har liksom gått förbi korvstadiet och är väl mer formad som en semla i såfall..

Ika sa...

Vi hade så kallt där duschen stod i vår gamla sommarstuga. När man hade duschat var snabb att sätta sig framför brasan. Inget problem idag då vi inte har en dusch alls men vi har iaf varmt och gott golv så om vi hade en dusch hade det varit skönt. Alltid roligt med nya projekt att följa.....jag kikar gärna in igen.