23 januari 2011

Skiddax

Så var det söndag!
Lite lugnt på byggfronten. Nu väntar vi bla på lite mattprover!

Imorgon har dom sagt att dom kommer! Borrarna! Håll tummarna! Vi har (sambon har) köpt en koppling till kranen så dom kan ta vatten inifrån. Bra att vi har en av toaletterna kvar nere så vi kan ta det därifrån!
Om ni tycker att ni har ett mindre fint badrum hemma hos er så kan jag visa en bild därifrån. Då kommer ni på andra tankar. Säg bara till :) VI använder inte den toan men någon har ju tidigare gjort det i det skicket. Hugaligen så äckligt.
Igår fick vi oväntat besök! En man från byn kom och knackade på och frågade om han fick ta kort på huset för dom tyckte att det var så  fina färger och dom funderar på att måla sitt hus i något liknande! Jag plockade fram husboken och gav dom våra färgkombinationer och självklart fick dom ta kort när dom så snällt frågade! Kul att VI kan inspirera andra! En annan granne skrev en kommentar här förrut, att när dom hörde oss vara ute i somras och väsnas så fick dom lite ny ork att snickra mer hemma hos dom!

Nu blir det film igen! Denna gång på konstiga klösmärken på vindsdörren.. Känns lite märkligt om en hund skulle ha klöst precis på samma ställe ovanför handtaget på en dörr uppe på vinden. Ja vad vet jag. Skulle vara kul med en förklaring iallafall!


 
Nu ska vi snart iväg till skidspåret! Idag ska vi åka en sväng med syster och svågern min! Hoppas på bra före!
Jag kan inte låta bli att få en bild av Mårran i huvudet när jag ser Justyna Kowalczyk åka skidor..


3 kommentarer:

Anna sa...

Hoppas det blev en bra skidtur! Ni är grymma som sliter och jobbar med huset så visst är det roligt med lite positiva reaktioner från andra

helena sa...

Uuuu, vad läskigt! Hoppas du inte är mörkrädd. Fint blir det iaf. Kram

Camilla sa...

Ihhh.. de där rivmärkena såg ju nästan lite läskiga ut.
Ni är flitiga som håller på och renovera hela tiden.. :)