19 januari 2011

Filmdags!

Det är svårt att knäppa bra kort på tvättstugan, man får liksom ingen helhet över hur det ser ut, så här kommer en liten film! Plocka fram popcorn och sätt dig till rätta!
Vi kommer att få en rätt lyxig tvättstuga när man tänker efter! Stor! Härligt! Och mangeln kommer att få plats! Jihoo!
(Nej, som ni ser så är jag ingen utbildad redigerare..)

7 kommentarer:

Caroline sa...

Wow, vilken stor och härlig tvättstuga! Den ser större ut än våra barnrum, hihi. Ska bli så spännande att fortsätta följa renoveringen! Det brukar vara jobbigt att höra sig själv på "band" men det vore roligt med en förklaring att här ska vi ha tvättmaskin osv.:)

°•Amwi•° sa...

Härligt utrymme! Längtar tills jag fått slipa till och målat vår blivande källare-tvättstuga. :-)

Har en fråga. Ni som haft ex antal rum, gissar jag. Har ni något rum haft tapet som väv, eller tyg liknande eller hur man ska säga? Och hur har ni i sådana fall gjort?
Gissar vi kan få det trixit att få bort det i ett rum. Går den inte att riva blir det till att bredspackla gissar jag. Yippie.

85 kvm hus med innehåll sa...

Härligt! Tvätten blir nog en enkel sak framöver.
/K

Lilla Kråkslottet sa...

Jag lade in lite text på filmen. Skulle jag prata skulle ni tänka "Jaha, är hon bara 9 år? Låter som ett barn på inspelningar.. ja, och troligen i verkligheten också då..)
Amanda! Vi har inte haft väv här (tackar vi för!) men vill man/går det inte att slita ner den så går det ju antingen att bredspackla (jobbigt jobbigt) eller att sätta renoveringstapet på! Väven är väl lite mindre meckig än spacklingen där det ska slipas, torka och grejas. När får ni flytta in förresten?!

skifferhuset sa...

Härligt med stor tvättstuga men en nackdel finns... man samlar på sig alldeles för mycket där!! Kram Iréne

Chapmans dagbok sa...

Hej! Vilken trevlig blogg du har. Den kommer jag att besöka fler gånger. Ni har verkligen ett stort arbete framför er med huset. Ska bli spännande att följa! Hälsningar Ing-Mari

milla - andante sa...

Det där blir kanon!!

:)