1 december 2010

Ljuspåse!

Jag gick ner för att fortsätta riva golvet men där hade Stefan varit så effektiv igår när jag var på stickjunta! Så jag gick upp och sydde lite istället! Blev några "ljuspåsar"
Innan vi fortsätter nere lär vi åka iväg med alla säckar med spån. Önskar att tippen hade öppet lite längre. Dom har öppet längre en dag i veckan bara och det är inte alltid det passar eller ens att man  hinner åka alla vändor.
Tittar just på Arga Snickarn. Han poängterar hur viktigt det är att ha rent och snyggt fast man renoverar. Och är det något jag är allergisk mot så är det när det är rörigt. Och lite rörigt är det nere nu men det är inget vi kan göra något åt just för tillfället. Vi måste göra det här med golven innan värmen kan dras in och då blir det "framdraget" i alla rum.
Såg förresten en superfin köksö idag som jag tror vi kommer apa efter! Va märkligt det är när man är ute efter något, man ser saker lite överallt. Ska man köpa bil så tittar man på typ alla man möter, ska man måla om ser man bara husfasader! Vi ser bara kök.. och tvättstugor.. och tapeter.. och .. ja, ni förstår! Haha!
Stefan är i Umeå idag. Han skickade mms på en fin adventsbåge som han tyckte skulle passa i storfönstret på vinden! KÖP sa jag!!
Ha det fint!
Rösta förresten på mitt julpyssel hos ICA! Sök på ljuspåse!

5 kommentarer:

Emma sa...

Jösses vad fint ni bor!! Det där är verkligen något att drömma om.

Anonymous sa...

Vilka fina ljuspåsar!!! Får man beställa? =)
Kram Maggen

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina påsar du gjort ska snart titta på årdagens avsnitt av Arga Snickaren för att se hur det gått för folk ;o)
Ha en fin dag!
Kram/Lena

Lilla Kråkslottet sa...

Såklart man får beställa!! :)

Anna sa...

Superfina! Roligt med lite småpyssel