5 december 2010

Dörrmålning

Nu har vi hämtat vår dörr!

Här har den fått lite grundfärg.. några målningar kvar! Och vi har inte bestämt vilka färger som ska vara vart än. Tanken är att ha samma färg som fasaden. Röda speglar, grå dörr, vita speglar, grå dörr, Grå speglar, vit dörr?? Kom med ett råd vettja´!
STORbjörkarna har gjort sitt. 2 snälla killar/män/karlar var här och tog ned dom! 1 träd kvar, men faller nog till marken det med rätt snart!
Och dom ska bort från gården så fort som möjligt eftersom vi väntar på att gräva för jordvärme! Vill du köpa ett stycke träd, eller 3, så hör av dig!
Och kallt är det! -19 igår.
Det ska bli SÅ skönt med värmeinstallationen! Visst har vi varmt inne nu också men det svider i hjärtat när man tänker på all el som snurrar iväg. Önskar man kunde knäppa i fingrarna så vore det gjort. Men snart så! (Har vi jordvärme.. det lär dröja innan jag kan knäppa med fingrarna)

Imorgon är det ny vecka! Vart tar all tid vägen egentligen? Jag kommer ihåg att pappa sa när jag var liten att när du blir stor så kommer tiden kännas ut att gå så fort. Janssons stinta, 8 år tänker: Yeah, right.. det här sommarlovet är faktiskt en hel eeeevighet.. så det så!
Men sjuttsiken, det var ju så rätt. Shopp så är det måndag, så är det fredag, så är det jul och sen är det semester! Och så är jag tydligen stor nu eftersom den insikten kommit sen rätt många år.
Det gäller att ta till vara på tiden! Så man inte missar nåt!
Må så gott!

7 kommentarer:

Pia sa...

Ååh, så jag kan älska dess "före och efter" bilder... Och, du visar väl sedan den absluta "efter" bilden! ;)

Kramis!
-Pia-

Betty sa...

Det är ngt visst med gamla dörrar o er var helt underbar.
Skönt med lite ved i kylan ode säger ju att den värmer 3ggr :)

Kram Betty !

Anna sa...

Ni är så duktiga som kämpar på med erat projekt! Känns skönt att det är fler som sliter med sina hus! Hur stort är erat?

Ha en skön söndag!

Helene sa...

Jag satt och tänkte och titta på fasadbilderna och fundera.Det ser ut som att det är rött på fönstrena övanför entren så varför inte en dörr i rött (engelsk röd);)

Min dröm om lantstil sa...

Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren.
Vad häftigt att ha en stationshus :) Fint får ni det med.
Kram

Ett Vitare Hem sa...

Dörren är underbar, hoppas ni snart kommer fram till vilken färg den ska vara ;o)
Ha en fin kväll!
Kram/LenaS

Therese sa...

Åh sån snygg dörr!! Jag vill också byta ytterdörr... men det är en del annat på listan först...

Tur att det gick bra att få ner björkarna! Såna där kan ju falla åt fel håll...