15 november 2010

Pappas garage!

Hallå i stugan! Torpet, lägenheten, huset eller vad det nu är du befinner dig i! Jag är glad att ni tittar in här!

Idag målade jag klart brudkistan! Det blev Näsvikens station som prydande text! Ska nog "skabba till" den lite mer. Vill att den ska se lite mer sliten ut! Som att den hängt med ett tag. Det har den i och för sig gjort också men inte direkt öppnats och fingrats på varje dag, så jag får hjälpa den lite på traven!
Jag var även in i pappas garage idag!


Det är fina bilar han! Fast kanske lite svåra att ta sig in i då dom är av en modell mindre! Det är en fin samling han har! En bråkdel av bilarna hamnade på bild.
Fina pappa blev av mig "grattad" på farsdag en dag senare!
Jag märker ibland var jag fått min "pedanthet" från. På ett bra sätt! Han är också en "sån" som t ex tycker att saker ska stå rakt och prydligt. Fula skyltar och sneda texter svider i hjärtat och ska man göra nåt ska man göra det riktigt!
På vägen hem ringde jag mamma för lite stickningsråd! Jag stickade ju en mössa häromkvällen.. som blev fin men aaaningens liten. Nu vet jag hur jag BORDE ha gjort! :)
Ska ju på stickningskväll (japp, samlar vuxenpoäng så det skriker om det) snart och då är det ju bra att ha lite koll på vad jag ska göra och HUR!
 Dom är bra att ha dom där vuxna, dom kan sånt där som en annan inte kan! Egentligen skulle man fira mor- och farsdagar lite när som!

Vi har äntligen fått ändan ur och beställt ett plexiglas till vårat runda fönster på vinden! Tusen tack till Brolins Glas i Hudiksvall för att ni är så himla bra!! Det uppskattas!
Det sätts nog på plats i helgen när det är ljust!
Ha en bra kväll!

4 kommentarer:

Viola sa...

Hallå där, vilket otroligt vackert hus ni har, så vackert, lycka till på min utlottning och hoppas dagen är bra, kramen VIOLA

Lotta sa...

Ja Åkes samling e stor den...för å inte prata om alla fina pennor :)

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka läckra små bilar och kistan är ju underbar!
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Pia sa...

GAAAP, sådana bilar! Jag trodde först de var riktiga...wow!
Kistan är superfin!

Kramis/Pia