22 augusti 2010

Nästan färdigt!


Det kanske inte syns så bra på bilden med lilla snickeriet på fönstret kommer att bli en aning ljusare grå. Så det blir lite liv i färgerna! Det är den målningen som är kvar. Resten är färdigt på båda sidorna! Hurra!
Återstår gör även fönstren. Vi ska höra oss för lite vad det kostar att lämna bort dom och få dom oljade, kittade och målade. Annars kan vi hålla till på vinden och ta dom när vi har tid och ork!
Många av fönstren på nedre plan är som tur är redan omkittade!
Balkongdörren blev i alla fall bra när den torkat riktigt! Så vi håller oss till färgen Körsbär!

Vi är så otroligt nöjda med resultatet och ännu mer nöjd känner vi oss när vi vet att vi gjort det själv! Tänk vad pengar vi har sparat. Vi frågade runt lite i våras och vi har fått pris på skrapning och målning på mellan 150 000 till 200 000. Det är rätt mycket pengar som vi kan lägga på annat!

Lite blommor på stora bron!

3 kommentarer:

Sara Lind sa...

Hej igen,
WOW vilket arbete, jag är impad!
Och avundsjuk, gud vilket härligt hus ni får, dag för dag..
Jag tycker att färgerna går riktigt bra ihop, här ser man ganska tydligt och det ser inte alls så hårt ut som bilden du gjorde i PAINT-programmet. Det är så roligt att läsa om hur nöjda och glada ni är. All lycka till er.
/Sara

Christina sa...

Jättefin färgsättning på stationen...och nu får jag en idé om hur det vetter till. På bilden syns alltså det som egentligen är baksidan, eller hur?
Jag kan ana perrongtaket på andra sidan. Det var väl där skylten satt med stationsnamnet?

Angelica och Stefan sa...

Ja precis! Stationsskylten satt på gaveln av någon anledning. Men perrongen ligger på andra sidan! Där ska det piffas till nästa sommar, om vi hinner. Denna härligt jobbiga skrapning av fasaden tar sin tid, men blir "baksidan" på huset fin så tänker jag att vi nog vill göra fint på marken också. Tyvärr äger vi inte så mycket av marken på baksidan men på den lilla stump som är våran ska vi göra fint! Man ska känna att man är på en station! :)