12 maj 2010

Ledig dag!


Vadå tömma? Fick ett städinfall sent igår kväll! Städade "trappuppgången" och putsade fönstren där.. fast bara på insidan då eftersom det var lite sent och mörkt att ställa upp stegen och klättra på utsidan.
Ska nog köpa en ny lampa dit också, som är värd att sitta där.. just nu är det en armatur utan skärm. Inte så snyggt med en naken lampa direkt. Tände lite doftljus och piffade till med 2 blommor och en ljushylla! Längtar till vi ska göra om där på riktigt. När det blir öppet och ljust!
Jag är ledig idag och har lunchfrämmande av Annika, Lotta, Maggen och Karro. Stefan är på väg hem från Sthlm och resten av helgen ska vi försöka göra klart växthuset!Några av mina plantor! Avocado och gurka.

Ett loppisfynd från Karlssons Skafferi och klockan är från Ombonat. Båda ska pryda nya köket nere!

En gammal spegel som jag hittade på Dakapo. Har målats vit och pryder en sovrumsvägg!
Verkar som att ett gammalt spöke följt med i spegelglaset :)Dom här ligger nu på köksgolvet och väntar på mig så det är bara att hoppa i brallorna och jobba lite! Lutar åt lite krattning och plockning av glas under fönstren sen dom krossades innan vi flyttade hit. Till sommaren vill man kunna gå barfota utan skärsår!
Hoppas ni har en bra långhelg!!

Inga kommentarer: