7 april 2010

Här har det hänt grejer!

Ja, då var påsken över. Känns som om den gick nästan obemärkt förbi! Istället för påskfirande har vi fixat en massa hemma!
Stefan har tagit bort lite rör nere, tömt och tagit bort några element, satt gipsskivor i tvättstugan! Nu måste vi börja fundera på vad vi ska ha för ytskikt! Det lutar åt vit panel på väggarna och någon snygg plastmatta på golvet!
Vi måste fortfarande vänta på lite mer eldragningar samt att Fortum ska flytta mätare.


Vi tog och målade köksluckorna och bytte handtagen! Det blev mycket fräschare! Det behövs inte så mycket på vissa ställen för att det ska bli bättre!Sytt hissgardiner till matrummet..!Så här såg det ut i sovrummet före..
Och så här blev det efter! Jag har tapetserat en helvit tapet och det blev så bra!! Istället för blomrankorna som satt där förut.. Väldigt svart/vitt blev det, ser vi så här i efterhand. Ska kanske in med någon liten färgklick nåt tag! Det är så kul när man blir så nöjd! En brasa i kakelugnen så skulle vi kunna sitta här inne på kvällarna istället!


Vardagsrumsbordet är också färdigt! Även det blev jättebra! Tur att sambon är en händig en!
Själva bordet är en gammal spegeldörr som stått på vinden. Glasskivan fixade Brolins glas!


Här har vi växthus och bakstuga/förråd!
Frön har planterats och det syns redan lite grönt i krukorna! Jag har åtminstånde nåt grönt finger hoppas jag! Mamma får rycka in sen när det ska planteras ute. HON har gröna fingrar! Dessvärre behöver nog växthuset en viss uppiffning det också! Framför kommer vi att sätta lite salladslök, morötter, rödbetor mm i lådor och inne blir det paprika, tomat, gurka, gräslök, kryddor!
Nu väntar vi på den riktiga våren och lite värme! Då ska bakstugan testas och vi kanske bjuder på ugnsbakad pizza eller tunnbröd här snart!
Må så gott!

5 kommentarer:

Åsa Wetter sa...

men herreguuuud va fint allt blir! Och huset har ju såna ljuvliga förutsättningar också, otroligt charmigt! Ni är ju så duktiga, swish säger det bara! Ni har ju hunnit så mycket på kort tid, händiga människor :)

Anonymous sa...

Förstår att du/ni blir nöjd med allt ni gör, ni e så duktiga å va kul när man liksom "kan själv"
Vi måste ha en träff snart så ja får se allt ni gjort live!

Kramen från Lotten

Anonymous sa...

Superfint! Allt blir som taget ur en inredningstidning. Erat vardagsrumsbord kommer kanske försvinna om jag kommer på hur jag kan få med det utan att du märker något..... ;)
Kram Maggen

Anonymous sa...

Åh vad fint det blir! Älskar det svart/vita! Me like :) / Kram Carina

Karlssons Skafferi sa...

Hallå i stugan

Blir så glad och får ny kraft när jag tittar in hos er. Duktiga ni har varit. Min sambo jobbar kväll nu när det är fredag så jag ska passa på och måla taket i köket för tredje gången. Hoppas det räcker sen så jag kan täcka av golvet. Fin och mysig musik du har på sidan.
Kram Annika