29 mars 2010

Köksmålning

Ja.. elektrikern kommer visst på onsdag.. hoppas jag!
Istället blev det lite målning i köket idag! Vi ska byta handtag och måla luckor och skåpstommar vita! Så det ser lite fräschare ut! Det dröjer ju ett litet tag innan vi har det nya köket klart nere.
Vi har fått offert från en takläggare och vi väntar på 2 till! Det ser ut att hamna inom våran budget!! Tjoho!
Det vore ju smidigt om plåtfirman på andra sidan kanalen gav ett bra pris! Nära och bra!
Nu när man väl tittar på taket så ser man verkligen vilken skillnad det kommer att bli när det blir nytt, svart och snyggt! Ännu bättre när fasaden får sin färg! Vi tror att vi har färgsättningen klar för oss, men kom gärna med förslag!
Medan jag har målat så har Stefan satt ihop vårat nya vardagsrumsbord! En gammal, lite mindre spegeldörr! Den ska slipas och målas, sen ska det läggas en glasskiva på så det blir en plan yta!
Under glaset ska vi (som kreativiteten säger nu) lägga en panoramabild på något snyggt motiv taget runt knutarna!
Det är jättekul att så många är in och kikar här! Skriv gärna vem och om du har en egen blogg där vi kan hämta inspiration! :)
Hej så länge!

3 kommentarer:

Anonymous sa...

Hej hej!
Therese heter jag och tittar in här titt som tätt. Har inget blogg dessvärre men funderar på att starta. =) Vi står också i valet att välja färgsättning på huset som påbörjar sin renovering i vår/sommar, verkligen jätte svårt. Ska se hur ert artar sej =D.
Ha en bra påsk!

Caroline sa...

Det kommer bli hur snyggt som helst med svart plåttak! Är så spännande att följa er renovering. Jag vill ha tätare uppdateringar!:)

Anonymous sa...

Vad fiiiiint! Gillar sovrummet jättemycket! Gud vad ni ligger i! :-)kram Martina