17 februari 2010

Liten uppdatering

Det är tur att vi har en hel våning som inte är bebodd just nu! Då har vi plats att breda ut oss!
Istället för att ha allt i ett och samma rum samtidigt som man renoverar där!


Det som göms i snö kommer fram i tö.. eller under ett golv kan det finnas ett hål.. =/
Vad dom har gjort här vet jag inte riktigt, men det är ett hål ner i matkällaren! Som för i övrigt är ganska stor med välvda tak! Går säkerligen att fixa till!


Nu längtar jag till sommaren, då vi kan vara ute och verkligen se vad vi har för trädgård. Eller... någon sådan har vi ju inte direkt än, men att se vad vi har för möjligheter! Min svåger har frivilligt anmält sig till att kratta och dona till våren! :) Vi lär behöva all hjälp vi kan få! Det blir ju väldigt mycket att göra när snön väl försvinner (om den någonsin kommer att göra det)
Taket ska bytas, fasaden skrapas och målas, tomten ska planeras och en uteplats är ju ett måste för sommarkvällar med nybakat bröd från våran bakugn!
Ikväll är Stefan och bowlar och äter med några kompisar, så jag har PYSSLAT! Gjort några fler halsband bla! Fick en ny leverans med smyckesdelar idag och jag blev alldeles salig när jag öppnade paketen och Stefan fnissade åt mig när jag satt och beundrade allt och inte visste vad jag skulle kolla på först! En ny rolig hobby!
Nu ska jag ta och dammsuga lite med vår nya dammsugare. Den förra dog igår. Troligen efter lite för mycket slipdamm.. ops!
Lämna gärna en kommentar. Vem är här och kikar?! :)

5 kommentarer:

Anonymous sa...

Får väl lämna en liten kommentar ;).
Jag och min man är också i renoveringsfasen av ett hus. Går sakta men säkert fram.
Ramlar in här lite titt som tätt =)

annelija sa...

Gör ett avstamp, jag är ju här rätt ofta :)
Fina smycken! Puss o kram!

Anonymous sa...

Jätte kul att följa några som har vågat sig på ett så stort hus. vi går själva i funderingar på ett 350 kvm hus i hudiksvall, men just nu väntar vi på att det ska bli snösmältning först så det går att titta lite bättre på utsidan innan vi tar något beslut! Måste fråga vart du beställer smyckesdelarna? låter väldigt kul, och fint värkar det bli oxå! //Sophia

Caroline sa...

Jag är så imponerad av erat projekt och tycker det är så spännande att följa. Roligt med mycket bilder!:)

Christy sa...

Det kommer bli såååå fint när det är klart!!