26 april 2013

Hall och lite... tankarTrappen uppe med masonit på väggen VS trappen nere med panel på väggen!

Nu har vi i veckan haft två snickare här som hjälper oss med trapphuset!
Och dom kan sin sak må jag säga! Det blir riktigt bra!

Ikväll har min mamma och pappa varit här på lite tacos! 
Vi blev övermätta alla 4. 
Tack för att ni finns hörreni, mamma och pappa!
Vem vore jag utan er.. ja ingen, om man tänker till.

Kan ni tänka ibland, när ni ser på en annan människa, att den där människan är en helt annan än jag. Jag tänker i mitt huvud och den tänker i sitt huvud. 
Att jag blev just jag. Jag tänker här och nu som min person och den andre tänker i sitt huvud, som sin person. Alla är sin egen och att jag bara upplever mig själv, på insidan. Där kan ju ingen annan vara.
Just det där med att jag är jag och du är du. Att det inte blev tvärtom tex. Jag fick just den här kroppen och den här hjärnan, som jag tänker med här och nu.
Ja.. fattar ni? Om inte så är det helt okej, min hjärna drar iväg mig på tankepromenader ibland som slutar i att jag får ruska på huvudet och fundera på något annat. Lite grann som att tänka på vad som finna ovanför himlen, i rymden, och vad som finns bakom det som finns där bakom. Vart tar de slut och vad finns där bakom..?
Ja och där slutade ni läsa den här bloggen pga att ni nu uppfattar mig som "lite annorlunda" Höhö! Men se det bjuder jag på!

Hörs!
(Och det gör vi för jag är nästan säker på att alla är lite märkliga ibland, utan att man kanske skyltar med det som jag gjorde här och nu. Eller? 
Whatever, this is me iallafall. Precis så som jag är.)
Ha en bra helg!

14 kommentarer:

Jenny sa...

Hm, såna där tankar kan jag också få. Man börjar undra om man är riktigt riktig. Tänk att alla är JAG liksom ...

Trappen blir jättefin! Här är rörmokaren klar i nya köket precis idag så nu kan vi äntligen gå vidare. Det ryktas att mannen i huset ska börja gjuta imorgon där nya kaminen ska stå ... Själv har jag jobbhelg och gör inte mycket hemma.

Kram,
Jenny

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !

Alla har vi ju våra tankar och det är völ inget fel med det eller hur ? :)
Det är ju fina tankar.
Härligt med att få hjälp och att det går frammåt.
Fint blir det. Hir ska ni göra med trappan ? Trappstegen....
Jag ska slipa och måla nu när det ör varmare. Ska nog våga ge mig att
måla med linoljefärgen så dom får bli slutna med tiden.
Lite ljusgrått vad tror du ?

Ha nu en riktigt fin helg ! :)
Hos oss ska vi snickra ....

Kram från mig

Tess sa...

Så där tämker jag ofta! Det är både fascinerande och intressant och framför allt SUNT! :)Jag tycker snarare att det är "konstigt" att inte tänka sådanna tankar. Vad fint det blir hemma hos er. Trevlig helg!

SoF sa...

Tycker det låter h e l t normalt! ;)

Soliga hälsningar.

Mittgodastefinaste sa...

Ja du skulle ta och titta in i mitt huvud, där har det varit lite rörigt i veckan!

Det blir så fint i trapporna så mycket rymd!

Önskar dig den bästa av helger!

Kram Jenny

The Rosegarden in Malevik sa...

woow..... blir ju hur fint som helst...
va coolt å renovera ett stationshus.......
å missa nu inte.....

SATURDAY SHOW OFF

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Vit Hortensia sa...

Känner igen det där med att man måste försöka ruska av sig tankarna ibland när de skenar iväg och blir "oförståbara"...ogreppbara. Som det där med oändligheten i rymden.
Jag brukar också få en annan känsla som är väldigt speciell. Känslan av att mina nära och kära är en del av mig när jag tittar på dem. Som något jag så väl känner igen och sammankopplar mig med både fysiskt och psykiskt. På sätt och vis tvärtemot det du beskriver :-)
Ha en jättehärlig helg!
Birgitta

Lena sa...

Så spännande...jag tänker på ditt filosoferande och inte är du ensam om de tankarna! Jag är allt där då och då!
Det är spännande med trapporna också förstås!

Kramar

creando sa...

Inte helt unik du! Jag brukar också fastna i lite snurriga tankebanor, fast kloka, men snurriga liksom. Som när man är ute och åker...kör förbi något litet ställe och tänker att där bor faktiskt folk. De lever sina liv där, precis som jag lever mitt någon helt annanstans.... Man inser att man är en plutt i ett stooort sammanhang. Och själv tröstar jag mig i tanken på att det finns någon som har koll på allt, som faktiskt har en tanke med att just jag är jag och lever mitt liv där jag gör :)

...och nu kommer du antagligen aldrig till min blogg mer..... :D

Ullevidsdal sa...

Ibland när jag sitter och tänker och funderar är det som att jag är med i en film och undrar om det är verkligt eller om jag lever i en fantasi.
Ja man kan verkligen flumma iväg o fundeera över naturens fenomen och vad som finns i rymden. Hur andra människor tänker och så vidare.

Jag slutar inte läsa om då flummar iväg fler gånger :-)

Kram Helene

PS Snygg trapp ni får DS

Bellevue Gård sa...

Jovisst kan man lätt snurra in sig i sådana tankar. Gäller att släppa dem i tid så man inte snurrar in sig för mycket bara. Gör man det så blir det riktigt jobbigt... :-S

Ika sa...

Tänk om man skulle höra alla samtal som alla har i sin huvuden. Om det är som i mitt så hade det varit ett jädra tjatter hela tiden. Är ju sååå nyfiken på vad folk håller på med där innen.

Giannina sa...

Hej Angelica! Vi vill tipsa om att du kan nominera din blogg till Årets Byggblogg som avser utnämna Sveriges bästa byggblogg den 29 maj 2013. Vinnaren kammar hem 25 000 kronor i ett projektkort att handla varor för på BAUHAUS. Skicka in ditt bidrag senast den 12 maj. Lycka till!
http://www.bauhaus.se/byggblogg.html

Giannina
Priest Public Relations

Gunlög sa...

Du är dessutom filosof, Angelica. Men precis så där kan jag tänka ibland. Undrar hur det skulle vara att ha en annans hjärna, undrar vad det är, som gör att den och den människan tänker så eller si. Vad är det som styr oss ?

Den andra filosofen
Gunlög