25 februari 2013

Sambon slipar

Golv golv golv!
Hyra golvslip RAMIRENT golvslip slipa golv furugolv

Fast vi har haft golvet täckt med både papp och skivor så gulnar det fort som ögat.
Men nu blir det fint igen och så fort slipningen är klar sätter jag igång och lackar! 
Se vilken skillnad. 
Furugolv slipa golv golvslip ramirent

Idag fick jag mail om att jag hade vunnit här!!
Riktigt kul!

5 kommentarer:

Allt och/eller Inget sa...

Hoppas du kommer gilla vinsten, grattis igen!

Vad fint ni gör med golven. Några vänner till mig har så himla fina golv, måste bara tipsa dig nu när ni har så rengjorda och finslipade golv. De har såpat sina (vet inte om de har lut först som gör det lite ljusare) men du kan läsa om dessa produkterna här. Det är så snyggt med ljusa trägolv tycker jag. Om det nu är så att ni vill ha dom ljusa vill säga... jag bara antog det av testen ovan :) Det kommer garanterat bli fint hur ni än gör. Det ser jag ju på er renovering. Ha det bra! Kram Linda

http://www.welinoco.com/ytbehandling-inomhus-c-173-7.aspx

Sallys hus sa...

Hej hej!
Men å så duktiga ni är!
Nu närmar det sig rejält ett slut...tänk så skönt när golven är helt färdiga sen...det är verkligen ett hästjobb..;)
Kram Katarina

Meam Die sa...

Vilket underbart hus ni har.. golvslip tillhör väl inte den roligaste delen i en renovering men underbart efteråt. Snyggt jobbat :)

Ha en fin dassg.

kram kram Malin

Anonym sa...

Golvet gulnar inte av solljuset utan det är en naturlig process. Däremot gulnar det fortare om man täcker över det så det inte kommer åt något solljus som kan bleka så det är inte konstigt att era golv gulnat när ni haft dem täckta. :-) Golven gulnar även utan att man täcker men mer om man har något stående eller liggande på under längre tid. När man flyttar en matta till exempel eller ett skåp kan man se att det gulnat under. Att lackade trägolv gulnar beror inte på golvet utan på lacken, idag har man väl kanske hittat på en del produkter som inte gulnar men för min del är det såpskurning som gäller, då får man ljusa golv utan gulning, inga fula lackrepor och lätt att göra rent.

Nickie sa...

Så vackert golvet blev! Underbart :)