15 maj 2012

Rivning av lillhallen!

Idag blev det lite suddiga bilder..
Taget från hallen in mot lillhallen och groventré/trapphus.
Taget från groventrén/trapphus in mot hallen och bort mot köket. 
Vi hittade en massa energi ikväll och rev ut gipstak, masonit och panel ur den lilla hall vi har utanför tvättstugan. Öppningarna ska göras lika stora.

Jag vill bara påpeka att vi inte renoverar varje dag. Vi vilar och gör inte ett skit ibland också såklart! Det måste man och det vill man. Ibland vill man inte lyfta ett finger. Men så kommer man igen!
Hej!

18 kommentarer:

The Sweet Cupcake Mum sa...

Ni är ju så duktiga, och jag är riktigt imponerad! Det är ju hur mycket som helst ni har att göra! :)
Men, som sagt, skynda långsamt! Man måste ju andas och leva också :)

Kram Jonna

n o r d i n g å r d e n sa...

ll, vackra väggar och golv, vilket jobb ni gör, ert hus är bara så vackert och häftigt att det är ett gammalt järnvägshus, gammal Sj'are som jag är;) mari.

Vardag och flärd sa...

Vill bara önska dig en fin långhelg - för det ska du väl ha?
Kram Eva

Hem & Drömmar sa...

Kommer bli så fint, ni är så duktiga. Gillar er ytterdörr man ser där.
Ha de så bra, kram Ing-Britt

Jenny sa...

Härliga bilder :) Och spännande med fortsättningen som följer. Glad att höra att ni inte renoverar varje dag, man måste göra annat ibland så man hinner längta efter snickaroverallen ;)

Ha det bra, kram
Jenny

Linnie - Funkisbloggen sa...

Härligt! Ja ibland får man sådana där energikickar, trögt ibland att börja men bara man tar sig i kragen och sätter igång så blir man mer och mer laddad tycker jag. När jag väl är igång kan inget stoppa mig, glömmer bort maten ibland t o m. : )

Önskar en trevlig långhelg!

Kram!

Linnie

Nickie - Villa Bergli sa...

Hej!

Skönt att du har piggnat till från matförgiftningen! Det kan inte ha vart vidare roligt! Uschamejjen, får hoppas bacillerna håller sig långtlångt borta!

Tycker det är så charmigt med gamla timmerstommar, ibland vill man ha kvar väggen som den är utan nya ytskikt. Men då kommer dilemmat att det inte passar in med de andra rummen ;)

Har också haft en liten viloperiod här hemma, sen valborg ungefär. Men nu är det inte långt kvar till sommaren så vi får snart göra ett ryck känner jag! Så man hinner klart med köket innan semestern. För sen blir det nog mest lata dagar i trädgården :) KRAM!

Christina sa...

De gamla timmerväggarna är verkligen vackra som de är, det ser lite ryskt ut ;-)

Caroline sa...

Det var verkligen vackra timmerväggar ni har! Jag gillade de där man ser ändträet lite extra. :)

Kram

Tessan sa...

Söta Angelica!
Det är så kul att få se bilder från erat hem,det kommer att bli SÅ bra.Jag bara älskar väggarna!Så klart att man måste ha slappar dagar,annars skulle man nog inte mäkta med ett så stort projekt som detta,men tänk vad härligt att få förverkliga sin dröm och få ett hus man har fixat till alldeles själv!
En STOR eloge till Er!
Ha en fin kommande helg min vän,må så gott
Kram

Queen of Kammebornia sa...

Vilket spännande hus ni har, lycka till med allt!

Pia Gustafsson sa...

Hej! Tittar in och blev fast här ett tag. Spännande projekt. Jag kommer att titta in igen...Älskar renoveringar av gamla hus. Kram Pia

Sofi sa...

Här händer det grejor! Duktiga ni är! Förstår att det är slitsamt så en paus då och då är nog bra för hälsan:)
Det är väldigt kul att kika in här ska du veta!
Ha det fint!
Kram Sofi

Sofia sa...

Ni är ju helt suveräna. Håller med om att inspirationen kan komma när som och då gäller det att passa på!! Men hoppas Ni får lite ledigt denna långhelg så Ni kan vila med<3

Hildas hem - Sofia sa...

Haha! Vilken tur att du klargjorde att ni inte alltid jobbar med renovering - för det är lätt att tro att ni är flitiga som myror hela tiden. Fast det är ni ju i och för sig :)

Jag önskar dig en fortsatt fin kväll!
Kram Sofia

Malin sa...

Det är bra att ni slappar ibland, å hinner umgås med oss te.x! ;-) Tänk snart är det bara det roliga kvar! Måla, tapetsera å styra upp! Kram fina Du!

Ika sa...

Kan du säga det lite högre så att min sambo hör? Han vill göra allt nu så kan han vila sen. Inte så lätte tycker jag när energin är slut.

maria sa...

Vad härligt att ni hade "lite" energi att lägga på borttagning av gipsskivor! Det är bäst att passa på när sådana stunder infinner sig! ;) Kommer bli kanonfint... det ska bli spännande att se när det blir färdigt! :)

Ha det gott och makalöst fint!
Kram♥