12 april 2012

Jag trivs bäst i öppna landskap

Och då blir man glad när det tas bort, öppnas upp och görs så att det ser himla bra ut!
Visst, man får tänka dit gips, färg och lister men det är ju till att fantisera lite!
Det här är tagit från vår blivande hall ut mot "mellanhallen" Bakom dörren är trapphuset och till höger ligger tvättstugan. 
 Det här är taget från andra hållet. Ut mot entrén!
Rören ska byggas in. (Nähä?)
Det isoleras och sätts spånskivor!
Taken är till 90% gipsade.
Min pappa kom på besök idag! Han är stolt och det värmer i hjärtat!
Jag tror att föräldrarna får "försvara" oss en del. Folk undrar vad det är för hus vi har dragit på oss egentligen. Och visst är det mycket att göra men det visste vi om. Annars hade vi köpt ett nybyggt hus där allt var klart. Länge leve renoverare! Ja.. och alla andra också!
Det tar tid men vi har ju ingen direkt tidplan då vi inte bor mitt i allt jobb. Vi kan gå upp på övervåningen och "glömma" byggdammet!

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Sambon tittar på hockey och jag skäms inte för att säga att sport INTE är mitt största intresse.
Gokväll!

16 kommentarer:

Yosofine sa...

Det är så spännande att se vad som händer i ert hus! Är så spänd på slutresultatet :) Go natt på dig!

Mina drömmars hus sa...

Å herre gud det är som en kopia av vårt hus. Nu i efterhand fattar jag inte att vi orkat, men det är sjukt roligt att renovera, även om vissa saker är roligare än andra.
Så fint det kommer att bli och vad roligt att ni tagit mycket före kort, dom är värda guld dom.
Ha det gott
Kram
AC

Hemmavid sa...

Hejsan!

Men så härligt med öppningen! Det kommer att bli så jäkla fint!

Kramen Jenny

underbarahem sa...

Oj, så mycket jobb, men det blir nog väldigt bra när det är klart.

Kram Birgitta

G:a Affären sa...

Såklart din pappa tar er i försvar och att han är stolt, det förstår jag mycket väl. Det finns människor som inte kan sätta sig in i hur det kan vara en glädje att ta sig an ett hus, att vara orädd inför allt arbete och börja renovera. Dessa människor sätter sig själva i situationen och ser inget slut och saknar visioner. Vi är olika och det är väl tur det! Vem skulle annars köpa alla nya hus?
Heja alla husrenoverare!
Sov gott!
/Cia

Hilla på My Woodhome sa...

Halloj!

Men ska ni verkligen bygga in rör o kabelavdelningen:-)?
Tur alla är olika. Även om man faktiskt ibland önskade att man kunde knäppa med fingrarna- klart!...så är ju varje mm man renoverar värd mer! Konstigt, men så är det. Heja Heja!

Ha d gött!

Hilla på My Woodhome sa...

Halloj!

Men ska ni verkligen bygga in rör o kabelavdelningen:-)?
Tur alla är olika. Även om man faktiskt ibland önskade att man kunde knäppa med fingrarna- klart!...så är ju varje mm man renoverar värd mer! Konstigt, men så är det. Heja Heja!

Ha d gött!

Anonymous sa...

HEJ,

mycket jobba med äldre hus, det vet jag.. men det är så fantastisk att sen att luta sig tillbaka och veta att allt är gjort av era starka händer..

// elisabeth i Vännäsby

Tessan sa...

Det blis SÅ fint ju o jag skulle kunna nöja mig med att bo i er tvättstuga,den är hur fin som helst! Jag beundrar ert slit o tålamod med att iordningställa ert drömhus o jag är tacksam att få följa med!
Kramar i massor

Tessan sa...

Heja Brynäs eller?
(för sambons del då) här är det Brynäs som gäller så det kommer att bli en hel del skrikande,klappande o gap på dommarna!Som tur är så gillar jag sport + att vi har 4 tv apparater till!

Kristin sa...

Vad duktiga ni är! Vackert kommer det ju bli!
Trevlig helg!

Helena sa...

Jag önskar att det vore fler av er sort, dvs modiga, som gillar att renovera och inte är rädd för att ta i. För tänk vad många ljuvliga gamla gårdar det är som man ser står och förfaller. Tummen upp för er! Tack för gratulationen :), jag ska börja jobba på arbetsförmedlingen i grannkommunen (den väster ut). Trevlig helg. kram

creando sa...

Vad ni sliter! Säga vad man vill, men ert fina hus har kommit till helt rätt personer. Heja er!
Kramar

Caroline sa...

Hoho, tar det tid - jag tycker det går i raketfart! Förstår att din pappa är stolt, vem skulle inte vara det över ert slit, nu får huset verkligen kärlek. :)

Kram

Team Åsgård sa...

Jajjemän, vi renoverare lever länge! Där har ni fritiden räddad. Så skönt att slippa sitta på rumpan och ha tråkigt;)
//Cicki

jessica, mamma i Familjen vanlig sa...

Förstår absolut att ni köpte ert hus, det är ju bara så fint. Och har man tid och lust är väl inte renovering fel? Mitt drömhus i byn har precis blivit till salu, gammalt o slitet som ert. Tyvärr är det inte läge för oss att köpa det vilket gör mig lite ledsen....