5 oktober 2011

Mobilväska och näsoperation!

Efter drygt 12 timmar på jobbet så har det inte rivits nåt undertak idag.. Däremot kunde jag inte hålla mig från att sy ett mobilfodral i "fuskskinn" (som jag köpt på MANUFFEN !)
Rött och svart följde också med mig hem!

Men jag har en fråga! Jag tycker ju att det är hur roligt som helst att sy dessa men jag kommer ju inte använda alla själv. Vad skulle du betala för något liknande?!
Det blir nog övertid imorgon med så det lär inte komma nå roliga bilder då heller. Sorry! Men den som väntar på något gott!

Har jag förresten berättat att det är nog en spricka jag har i tån som jag haft så ont i?!
Och att jag ska få operera näsan?! Ja, inte utseendet då, för det är det väl inge större fel på, utan nässkiljeväggen! Förhoppningsvis så ska det kunna passera lite mer luft efter det ingreppet!!
Hej!

För er som frågat efter bilden... Tidigare förminskade jag mina bilder nåt alldeles väldigt.. så det är inte den bästa bilden. Huset står tomt, bilden är från vårat matrum på andra våningen och det är säkerligen spegelbilder från utsidan som syns.. men.. ja, man får se vad man vill!
Inatt tror jag bestämt att något var i köket och stängde köksskåp...
Glöm inte prisfrågan nu!

8 kommentarer:

Helena sa...

Otäckt om det spökar.. De får gärna finnas så länge de inte syns och hörs ;) Svårt med pris på mobilväska, jag köpte ett foderal på expert i somras för ca 115-120 kr. Jag föredrar mobilväskor där det finns något slags fäste där man kan sätta på en hake eller ett snöre; praktiskt för de tillfällen man inte har en väska med sig. Har du gjort någon variant av det på dina väskor? kram Helena

Välkommen Hem! sa...

HUA...
Jag röööös när jag läste ditt inlägg om det nattliga besöket. Hu!

Fin blogg och OJ! vilket jobb ni har lagt ner på huset. Kommer att bli superfint! Bättre med större bilder på bloggen.
Pris på mobilväskan... Typ 200 kr kanske? Satsa gärna på nåt riktigt udda fodertyg, som blir pricken över i´et!
Kram, Judita

Jenny sa...

Hej Vännen!
Såg henne direkt i fönstret..huu, ryser lite;)

Vilka snygga fodral, runt 200kr skulle jag nog kunna betala.

Ha en bra dag!

Kraam Jenny

Elinas inspiration sa...

Huuu va läskigt. Ser ut som en liten flicka med gloria som sätter händerna mot hakan. En liten ängel som svävar om kring i ert hus kanske. Det bringar säkert lycka.

Ha en bra dag och lycka till med kommande operation!

Kram
Ann-Sofie

Caroline sa...

Men fy, köksskåpen vill man sköta själv. När vi var med besiktningsmannen och säljarna vid vårt nya hus så pekade kvinnan i familjen ut på en äng i en liten dalgång en bit nedanför tomten och sa att där sägs det att de brände häxor på bål och att hon inte vågade titta ut genom fönstren åt det hållet när det var mörkt. Men hallå! Jag som är så mörkrädd, hur ska det här gå..?!? :D När vår nuvarande granne fick reda på det började han spä på det där och rabbla upp en massa läskiga saker som kan hända. Jag får nog gå i terapi så jag vågar flytta in tror jag, haha!

Kram på dig

Anna sa...

Huvva, vilken bild!
Du är verkligen pysslig och kreativ du!

Tror säker att du kan sälja fodralen för runt 150kr.

Kramen!

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Usch och fy! Nu går det kalla kårar längs ryggen - hua! Men ändå... sååååå spännande. =) Vad är det som gör att spöken är så otäcka men ändå så otroligt fascinerande??? Finns de, finns de inte...? ;)

Kram kram och go´natt!

Malin E sa...

ÅH jag är SÅ facinerad av sånna där "övernaturliga" saker.Vet inte om jag ska vara rädd eller nyfiken eller vad jag ska vara.
Jag tror visst det är en flicka i fönstret och att det finns någon hos er som fortfarande bor kvar.Hoppas det är på ett positivt sätt hon är där.Kanske kan du luska lite mer om stationens historia? Kanske har det bott någon där innan som gått bort eller nåt annat som hänt? Spännande tycker jag!!
Fast det kan ju vara lite otäckt när man är själv hemma och det händer saker.Själv vet jag inte hur många gånger jag sprungit upp här på nätterna när jag tror att barnen kommer ner i trappen och sen när man kommer dit är det ingen där.Så går man upp och barnen ligger så fint och sover i sina sängar.....
Jag har ju inte ett så fint och gammalt hus som ni men här kan det oxå "hända" lite saker....
Kram MAlin