5 augusti 2011

Flughatare, det är jag de´!

 Bara måsta sy lite idag! De blev en väska/plånbok med innerfack! Jag har däremot inte kommit på hur den ska stängas. Var lite inne på att knacka i en öljett men kom inte på vad som ska gå genom hålet.. får fundera lite till. Kanske det blir något liknande i tävlingen! Men det blir mer än ett "pris" så bli inte orolig om du inte är intresserad av en "rockerplånka"!
Idag har jag målat lite detaljer på fönster/dörr. Men som med dom andra färgerna ska det målas mer än en gång. 
Den här fröken hamnade på huggkubben, men bara för klippning. Tänkte jag skulle göra mamma en tjänst och klippa hennes hund. Jag har ju gjort det förr, men takterna verkar inte sitta i. Ops, ingen efterbild med andra ord. Haha! Hon är dessutom lite skendräktig, så nu ligger hon i sin korg och surar lite. Vägrar med andra ord går ut och få en del "tofsar" tillklippta. Får väl dra på henne helkroppsstrumpa tills matte kommer och hämtar henne i morgon.
Bra med lite sällskap nu när sambon är borta på jobb.

Det sista jag vill skriva idag är att det är FULLT KRIG. Jag VS flugor. F*n, dom är överallt. Vart jag än sätter mig så kommer dom och kryper på benen och surrar i örat. Imorse hade jag kunnat starta en utrotningskupp i sovrummet. Ffzz sitta på kinden.. ffzz sitta på örat, ffzz sitta på axeln. Allt för att irritera. Och bananflugor. Är vi invaderade?? Jag har fällor överallt. Men som sambon sa, ingen idé att bli irriterad, vi har gjort vad vi kan. Han har så rätt! (Men ändå, me hate!)

4 kommentarer:

Caroline sa...

Ooo, flugor förpestar verkligen ens tillvaro. Som tur var har vi knappt några flugor nu på sensommaren och mitt verkliga hatobjekt här i livet - myggorna - har jag inte sett en enda av i år. Ren och skär lycka!

Ha en trevlig och flugviftande kväll!

Mamma C sa...

Försökte du dig på någon sorts frisyrklippning på jycken ;-)
Flugor är pest denna årstid, inte tala om alla dessa bananflugor som finns överallt.
Kram Mamma C

Nina sa...

Härligt hus och fin vovve.

Ika sa...

Ljudet av en mygga är nog värre för då vet man att man kommer att bli biten med!