26 juli 2011

Vem äter vad?

Någon gillar dom här blommorna.
Och någon annan, gissningsvis rådjur, tycker om dom här blommorna. Nästan alla knoppar är spårlöst borta. Taskigt. 
En massa "fnös" blir det när man skrapar. Och apropå skrapning. Det må vara underbart fint med välvda brädor och andra krusiduller, men idag har jag inte varit sams med dom. Armarna känns döda och humöret är inte ens värt att prata om. Jag hade tänkt börja måla redan, men så går man ett varv på ställningen, och jahapp där var det kvar och där och där.. Så jag har fortfarande lite kvar att skrapa imorgonbitti innan det ska sopas och SEN grundas. Och dom där musklerna vi fick av skrapningen i fjol har jag visst inte underhållit bra nog, för nu känns det inte som att dom existerar. Usch och fy, för min pessimism. Men nu vill jag bara att vi blir klara. Och så längtar jag efter sambon. Dessa dagar hade jag mer än gärna haft honom med mig, av en massa anledningar.
Mammas vovve längtar visst efter matte. 
Och vad gjorde man utan matte. Mammor och pappor! Jag är otroligt glad att jag har en av varje! Utan er funnes jag inte! Imorgon håller jag tummarna hårt för pappsen! Det finns ju bara en av dig! Kram!

5 kommentarer:

the shed sa...

Uuu, så tråkigt det är när man upptäcker att man inte var färdig när man trodde det. Vissa dagar är bara helt hopplösa, hoppas du kan skaka av dig allt till i morgon.
Det låter som du behöver lite extra kraft till imorgon, håller tummarna för det jag med...

kram!

Petra-Lantlig Charm sa...

Jag avskyr att skrapa färg men inser nog att jag inte ska klaga för jag har ju bara möbler att skrapa å inte ett stort hus. Måste göra skitont i musklerna om de är otränade! Ta ett varmt bad, så lindrar det nog lite!

Det kommer bli jätte fint när det är målat å då är det ju värt allt slit, duktiga du!

Sov så gott!

kram Petra

Industri house sa...

Förstår att ni börjar tycka att det räcker nu med skrapning och målning! Hoppas det snart börjar ta på det, så ni kan få koppla av lite. Ha de gott, kram jessica:)

Tessan sa...

Gumman,här får du en styrke kram!
man måste inte alltid vara possitiv,glad,snäll,på bra humör,ha en massa ork mm.
Snart kommer sambon hem och då får en kram av honom ( som luktar fisk) och allt kommer gå jätte bra för pappa ( vad det än är)och vips så skrattar du och tänkter tillbaka på den tiden då "alla jävla brädor skulle skrapas" hehe

kram på dig Tessan

Helena sa...

Vilken fin blogg du har, och vilken energi!! Om jag bara hade en bråkdel skulle jag vara glad!! Skrapa bort gammal färg är verkligen super jobbigt och jag är glad att jag slipper det då vi bygger nytt!