20 juli 2011

En liten semestertripp!

Vi har i dagarna 3 varit på en liten resa till Jämtland!
Besökt, som här på bilderna visar, bla Frösözoo! 
Maffiga lejon! 
Vi hyrde en stuga i två nätter på Lit´s camping! Vi bodde fint vid vattnet, men hade även sällskap av 3 får. Sambon sa när vi kom dit: "Oj, hoppas inte dom där gör sig hörda på nätterna" "Näe, sa jag, inte kan dom väl ha en massa får som står och bräker nattetid på en CAMPING?"
Johodå, det kan man!
 Idag var vi på Jamtli innan vi for hem! 
Borta bra men hemma bäst! Jag tog och planterade om lite blommor när vi kom hem, för att ha några att ställa i fönstren nere. Det ser ut som att ingen bor här då alla fönster gapar tomma på nedervåningen, ett är ett balkongfönster på övervåningen och det 4:e göms bakom ett träd (det enda som för övrigt ser bebott ut)
F-n, jag skulle ju ta kort på gaveln som nu är ställningsfri (den vi gjorde klar i fjol, men inte rivit byggnadsställningen på) Springer genast ut!
Så! Nu ser man ju att det är ett hur fint hus som helst! Även från den här sidan!
Och vadå? Skillnad? Det var värst. Jaja, alla ser vi olika på saker och ting, hihi!!
Soliga semesterhälsningar från: 

10 kommentarer:

Lena sa...

Nästa vecka ska vi till Jämtland!
Vi tar med dottern till Storsjöyran, bor i Bydalen och hälsar på släkten i Östersund. Lit...min pappa är därifrån..så konstigt att läsa att du varit i den lilla orten!

Är Frösö zoo värt ett besök?
Jamtli och Pettersson-Bergers hem Sommarhage ska vi absolut besöka.

Ha det fint!

Kramar

minafinarum sa...

Åh, jag vill ha ert hus, det är SÅ fint! Ni är verkligen duktiga som renoverar upp det med en sådan charm.
kram Malin

minafinarum sa...

Åh, jag vill ha ert hus, det är SÅ fint! Ni är verkligen duktiga som renoverar upp det med en sådan charm.
kram Malin

Ika sa...

Det är verkligen skillnad när man börjar få upp lite saker i fönstret. Lite jobbigt är det bara att det fortfarande samlar lite byggdamm hos oss så det blir jobbigare att damma i fönstren.

Tessan sa...

Fina fina Angelica på bild :)
Kul att se dig igen.Å vad mysigt det ser ut med lite tända lampor i fönstren,fick en liten höst känsla och det känns som så här i Motala nu,mörkt,ruggigt,kallt,regn mm MEN då kan man tända lampor och ljus,vilket jag ÄLSKAR.
Ha det gott min vän
kram Tessan

cat sa...

Det blir så himla fint! Gillar verkligen ert färgval.
Ha de gott. Catarina

Gamla skolan-Jennie sa...

Hahahaha vi är lika du och jag ser jag! Min käre sambo blir tokig på mig och hur jag målar, har också haft ett antal "målarbyxor". Tänker också att men jag ska ju bara måla en pytteliten yta och då kan man ju inte hinna spilla..jag lär mig aldrig, eller jag är väl för lat för att gå att byta om sanningen ska fram.. Och när jag väl har målarbyxorna på mig ja då ska det målas ordentligt och fort ska det gå..så mina målarbyxor är just målarbyxor går det inte att ta miste på!

Kram Jennie

Vackra Magnolia sa...

Hej vännen =) Hoppas att allt är bra med dig ? Och vad härligt med en liten camping runda =) Ert hus är fantastiskt vackert det är jag helt säker på =) Själv hoppas jag att vädret väder här hemma så att man kan få fortsätta med att måla här =(. Men jag hoppas att vi snart hör igen Kram vännen =)

Nickie sa...

Heja heja! Det blir toppenfint!
Skönt med en minisemester :)

Casa la Lotta sa...

Vilken härlig liten tripp ni gjort! Fina bilder.

Kram Lotta