28 juni 2011

Kladdprojekt och vinst!

För längelängesen så visade jag dom här små träbitarna på bloggen. Sen har dom legat och legat och legat. I väntan på att bli målade på andra sidan. det har dom blivit nu! Sen ska det på ytterligare färg och lite text! Sen får ni se vad det blir!

Ett vitrinskåp. Jag har målat det vitt, men tycker ändå att det är på tok för vitrinigt. Så det ska få sig en make-over inom kort!

Sen har jag vunnit ett presentkort hos Himlavit! Tjiho!
Så i hennes butik har jag nu valt lite saker som jag föll för, bla en trädgårdssax!
Trädgårdssax - stor
Bild lånad från Himlavits webbutik!

Undra om det är någon dag i veckan jag INTE har färgkluttar på mig??

Idag är sista dagen som jag tänker hålla mig från socker. Men godis och kakor, nja, det går inte. Då kommer jag falla som en fura tillbaka till det gamla. Så det får jag hålla mig ifrån ett tag till. Men i maten tänker jag inte bry mig längre. Här ska ätas!

9 kommentarer:

the shed sa...

Dina brädor ser ut som mina jag har plockat av några gamla trädgårds stolar, jag loppade för ett tag sedan.
Jag har fullt med vita färgfläckar på mig nu, får skrubba en gång till.
Bra jobbat, du ska se att kakor mm inte smakar lika gott om ett tag. Man tror att det ska göra det men ärligt talat, mådde jag nästan lite illa när jag åt bara åt en bit av en..

Kramen!

Vintage House sa...

Hej
ska bli kul och se vad du hittar på.Det där med färgfläckar brukar finnas på mina armar oxå, nästa vecka lär det vara fullt av dem, då ska det målas!!
ha det så gott i solen
kram
sandra

Caroline sa...

Spännande att se vad du gör med plankbitarna! Det brukar ju alltid bli lyckat det du gör. :)

Ha en fin dag!

Fröken Fräken sa...

Har träbitarna något samröre med vitrinskåpet? Annars kanske du ska tapetsera sidorna på det? Eller hänga tyg innanför? Månne?

My Woodhome sa...

Hops Hej!
Härliga fynd du gjorde! Har inte sett många vitglaserade ölshejdar. Var den vit el har hon varit framme med penseln tro?:-) . Plankbitarna kanske får adressen växthus eller tvättstugan...ja...eller vitrinskåpet. Man kan ju ha det till Så mycket! Ha d! TjInG!

millandante sa...

Åh så mycket du pysslar med och inspirerar!! Härligt!! Att måla diskstället i vitt blev ju supersnyggt, liksom er tvättstuga med den höga tvättmaskinen, åh så smart!!

Tack för inspiration!:)
Kram Milla

färgtrappan/m-l sa...

Hej,
Det var en fin liten sax du hittat!

Hej hej, från en annan kladdmaja

skogslunden sa...

Hej!
Jag har suttit här och läst inlägg ett tag. Vilket vackert hem ni har! Vilken härlig tvättstuga. Och vilket ljuvligt förrådshus!
Hälsningar Jennie

Ika sa...

Ligger lite efter i mitt bloggläsande så jag vet inte hur det har fått med ditt ätande men jag hoppas att du har lyckats hålla dig borta från kakorna.

Mina armar ser ungefär ut som dina i dag. Tom tårna har färg på sig, så blir det när man målar barfota.