12 juni 2011

Kittning = superlätt!

Så var det söndag igen! En solig sådan men nu kommer molnen glidandes .
I fredags snickrade sambon en "låda" för att bygga upp tvättmaskinen. Den står nu på torkning efter betsning och lackning. Likaså har han sågat till den andra bänkskivan!
Jag monterade ihop duschkabinen, som ännu inte står riktigt där den ska.
Fin lysknapp och blommor är på plats!
 
En snabb lösning för en grillkväll i solen. Hit ska ju "gardiner" som går att skjuta undan med öljetter på vajer fixas. (Köpte tyg i fjol men det blev aldrig av..)

Hoho på vinden! 
JUBELROP! Jag KAN kitta!
Kom på en fantastiskt bra teknik idag. Så nu känns det helt okej att kitta de resterande 20. Eller ja, alla behöver ju som tur är inte kittas, några är gjorda, några är okej och några behöver bara lite bättring. Men vissa behöver myyycket omvårdnad!


Sambon tvättade gaveln igår! Nu ren och fri från ev mögel och redo att skrapas.
Vad säger ni, ska vi ses här vid 5 imorgon så gör vi en gemensam insats?! Nehe?! Inte det..
Jag med min vilda hjärna längtar ändå till skrapningen!
Nu blir det nog att få bort lite färg och skraprester från fönstren, en sväng för att hyra en film och sen - söndagsmys!

Och hur går det med sockret? Bland det värsta jag har utsatt min kropp för, men det går. Inget socker intas överhuvudtaget nu i 3 veckor, till att börja med! 5 jobbiga dagar gjorda.
Även gårdagen med vin och kladdkaka (ja, inget för mig då..) gick utan att jag trilla av pinn. Det värsta är nog att jag är så otroligt trött, matt i hela kroppen. Men tänk så pigg jag blir sen! Det får det vara värt!
Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

Caroline sa...

Kittningen såg riktigt fin ut, kul att du kom på en teknik som passade dig. Usch, jag är inte ett dugg avundsjuk på allt ert kommande skrapande men herregud så fint det blir sen!

Ha en härlig myskväll!

the shed sa...

Snälla, snälla..(låter som Caroline af Ugglas, hm..) kan du inte dela med dig av din teknik? Jag har inte kommit på trixet ännu...
Jag har ett liknande soltak som ni bygger, ser jättefint ut!

kram Tina

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Herrgud va duktiga ni är!! :)) Men visst är det kul att fixa!? Hoppas du får en skön kväll och hinner vila upp dig. Kram

Tessan sa...

Vad duktig du är,heja heja!
Hoppas att din smbo har överseende med lite läpp häng när det är som värst :)
Ha det bra trots att det regnade hos er idag ( här är det solsken)
Kramis

Ika sa...

Sitter o suktar efter något att tugga på efter att ha "druckit" min lunch idag. Ibland orkar jag bara inte åka i väg från jobbet och äta lagad mat. En frukt kommer göra susen när den kommer.

VITA NYANSER sa...

Vilket underbart fint hus ni har!!! Och i gävleborg, inte långt härifrån = ). Du funderade vilka inställningar jag har när jag fotar vatten. Jag använder en snabb slutartid, vet inte vad du har för kamera, men sportinställning borde funka. Fråga mer om du inte förstår.

Kram L-L

Malin sa...

WOW! Jag måste bara berömma vilket vackert hus ni har!