15 juni 2011

Det man inte har i huvudet..

...får man ha på anslagtavlan. Och har man ingen anslagstavla.. ja, då gör man en!
Jag tog en stor tavla från Ikea, målade ramen, vände bakochfram på kartong och glas och limmade fast små små klädnypor! Behändigt värre!

Så nu kan jag hålla lite koll på vad det är jag borde göra!

Idag är det dag 8 på den sockerfria fronten. Jag säger bara #@¤§%! vad trött jag är.
Jag är ju även lite petig vad det gäller mat. Är jag inte sugen på det som lagats så kan jag nästan hellre vara utan. Det ska vara gott och något jag är sugen på! På det kan vi lägga till att jag inte intar mjölkprotein och att jag har en tarmsjukdom. Så riskakor, quinoa, råa morötter och blomkål, släng er i väggen. Ge mig pasta, vitt bröd och godis.
Eller, nej, gör inte det, jag håller ju faktiskt på med att bli av med ett beroende här.... (påminner mig själv)
Kladdkakan som legat i kylen i flera dagar åkte idag i soporna. Nu har den stirrat på mig länge nog. Har nästan hört den skrika. "Ät mig då, ät mig då, tycker du inte om mig, är jag inte god nog? Snälla!"
Nu blir det lite smyckestillverkning och sen en liten tur i dom nya löpardojjorna. (Obs, ej löpning utan snarare en seg promenad, eftersom kroppen känns mer död än levande)
Och ja, idag är jag riktigt pessimistisk.

7 kommentarer:

Anna sa...

Åh, vad ni ligger i! Jag är sååå imponerad! Fin anslagstavla även om jag är allergisk mot den eftersom vi plockat ner säkert 5 st från varje rum i huset. Så är det när man bor i en gammal skola!

Förstår att det är kämpigt med sockret men det kommer bli såå bra!
Kramen

Magnus sa...

smart! Vi kör hederlig kork :)än så länge.... men det här var en bra idé

Ika sa...

Tycker du är jätte duktig som kommit så långt utan socker. Bra kämpat!

Tessan sa...

Kom igen nu!!
Det går upp och ner och det måste man tillåta sig,klart att kladdkakan vill uppäten men du gjorde rätt i att slänga den!
Ibland får man vara lite låg,men du blir snart uppåt igen,kämpa på,du har ju varit jätte duktig ju men tanke på din sjukdom så får du göra allt utefter dina förutsättningar oxå.Klappa dig själv på axeln och säg:- Bra jobbat!
Här får du en styrke kram <3

kraaaam Tessan

Hemma på Landet sa...

Så fin anslagstavla du har gjort. Duktiga du!:-) Kram Stina

ullrika sa...

Vilken bamsebra idé! Jag inspireras och lånar :)

MrsC sa...

Jag skulle också behöva "avgifta" mig så en stor eloge till dig. Var inne och tittade på dina smycken och jag skulle kunna köpa dem allihop - jättefina!