29 maj 2011

Vad ska dom hitta på nu?

 
Jaha.. vad ska vi göra med den här då? Har dom inte nog att måla huset dom bor i?? Nope, förrådet ska få lite ny färg. Eller få lite färg överhuvudtaget kanske jag ska säga. Det lilla röda som finns i dagsläget går kanske inte att kalla färg.
Men det blir inte målat än på ett tag. Så ni får vänta på resultatskort. Det är 25% på färgbutiken så vi passade på. Köpte även fönsterfärg! Så balkongdörrarna är nu målade på "riktigt"! Skulle egentligen ha varit på en fönsterrenoveringskurs imorgon, men det blev inställt. Så, själv är bäste dräng, är mantrat jag får säga för mig själv ett tag.

Tänkte ju att jag skulle lite vinna lite pengar nu när bilbingon är igång (japp, tantvarning, men lite kul är det!) Men se det gjorde jag inte. Men det bästa på bingon är ändå fikat!

Det enda jag har att tillägga idag är att Blogger nog får ta och skärpa till sig snart. Typ att de ska fungera att lägga in inlägg, bilder, kommentera.. ja lite sånt som hör en blogg till! Hej!

10 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag gillar också bilbingo, trodde jag var den enda i min ålder. Fniss!

Det är avslappnande för mig och jätteskönt att varva ner.

Jag fick tips om att man ska logga in igen på blogger och ta bort automatinloggningen, då ska det funka bättre och det gjorde det för mig.

Kram Teres

Anonymous sa...

Min blogg funkar inte alls:(
Tutbingo är hur kul som helst :)
Ingen tantvarning här inte!
ha det gott vännen
kram Tessan

Anonymous sa...

Hej hej!

Ett tips: nu på torsdag så bjuder Näsvikens IK på hamburgare före bingon! Så även om du inte vinner så får du iallafall en burgare... :-)

Ha de bra, kramar
Marita

Hem & Drömmar sa...

Hihihi tantvarning ja kanske det men kul är det de håller jag med om.
Vilket underbart hus ni har och vilket jobb ni har lagt ner. Inget bekymmer vad ni ska göra på fritiden ;).
Kul att du vill vara med i min utlottning. Önskar dig lycka till.
Kram Ing-Britt

Caroline sa...

Jag har haft problem med att kommentera hos dig, min blogg funkar inte heller som den ska.

Bilbingo var jag på när jag var liten och vill minnas att jag tyckte det var kul!

Ha en fin dag!

Therese sa...

Bilbingo!! Jag tycker om bilbingo! Brukar alltid försöka hinna med en gång i alla fall i Näsviken, så vi syns kanske där ;)

Anna sa...

Det låter mysigt med bilbingo! Å förresten så är det ju hippt att vara tant nu! Vill du lyssna på min radiointervju så fungerar länken från facebook bättre!

Kramen!

Hemma på Landet sa...

Ja, man blir galen på Blogger.
Jag har försökt komma in till din blogg massor av gånger men har blivit virusvarnad. Idag var det inte så.
Kram Stina

where the forest end... sa...

Åh jag får flashbacks när jag ser din mugg! Tror vi hade såna när jag va liten i olika gul/orange nyanser.. Kan det stämma?

Ika sa...

Jätte tråkigt att man inte kan kommentera över allt. Själv lyckades jag tappa lösenordet till mailen och då blir man oxå lite handikappad. Bättre lycka nästa gång hos bingon.