3 maj 2011

Taklampor

Så här klatchig var lamporna jag köpte på Tradera! Dom är fina som dom är, men det är inte den färg jag vill ha på dom om dom ska hänga i tvättstugan! Så färgsättning pågår! Resultat kommer imorgon för nu hänger på dom tork med ena sidan målad. Ni kan ju gissa färgvalet!
Tejpning blev det.
Undersidan ska fortfarande vara vit, men jag ville bättra på den färg som redan är! Så den blir blank och fin!


 Nu ska vi titta på Äntligen hemma som vi spelat in. Det skulle visst handla om träd!
Så lägligt!
Efter ett hastigt besök på hälsocentralen idag så är jag rätt mycket fattigare men är ägare till en hel del allergimediciner. Ny tablett för själva pollenallergin, 3 nässprayer, ögondroppar och 1 vecka med kortison och en inhalator. Fantastiskt! Jag måste därmed erkänna att jag köpte en dosett, annars lär jag aldrig komma ihåg vad jag tagit eller inte.. tantvarning?? Må så vara, nu hoppas jag att jag blir bättre!
Ha en finfin kväll!

7 kommentarer:

Anna sa...

Hej!!

Förstår vad du menar, jag har också allergi och behöver ta en del tabletter varje dag, skulle också behöva en sån där dosett, visste inte att de hette så bara... Men har tänkt på det flera gånger faktiskt...:)

Gamla människor har ju sådana med alla sina tabletter i... hihi...

Ja och det är inte direkt billigt att gå till apoteket heller, hua...

Anna

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jag hittade en sån lampa nere i källaren, som en gång i tiden har hängt i sonens rum. Den var blå men för ett tag sen sprejade jag den svart och nu hänger den ovanför bänken i köket. :)) Kram

Pia sa...

Härliga och vackra och trendiga och färgglada lampor du har!!!!
Och så ni jobbat! Duktiga ni!!!

Kramar!
-Pia-

Ika sa...

Dosett är min farmor, hon har haft en så länge jag kan minnas men de är ju super bra på att hålla reda på saker åt oss lite små virriga människor.

Erika Flood sa...

Vilka läckra lampor!!
Haha, nog är det lite på gränsen till tantvarning. Men jag är minst lika virrig själv och om jag skulle behöva ta lika många piller skulle jag också behöva en ;)
Krya på dig!

Tessan sa...

Krya på dig i allergitiden!

Helene sa...

Dosett skaffade jag för flera år sedan när jag skulle gå igenom en immunförstärkande kur. Hade aldrig gått utan den. Huh så mycket piller det var att hålla reda på.
Lär väl behöva en längre fram så det är väl inget onödigt inköp ;-)

Apropå träd så funderar jag själv.
Vet inte om jag ska satsa på ett fruktträd eller ett vackert träd först.
Magnolia och körsbärträd är så vackert. Hade en stjärnmagnolia i vår gamla trädgård .
Men vill gärna ha ett äppelträd också och om man inte ska få vänta allt för länge på frukt borde man väl plantera ett nu!

Kram och hoppas din allergi ger sig snart!
Helene