20 maj 2011

17 nyanser av grått..

Jag köpte en liten burk färg på prov idag. En lite mörkare grå.. men oj vad omörk den var.
Får nog ta en lite mörkare ändå. För nu ser dom nästan likadan ut. (Har alltså målat på balkongdörren) Svårt att se i solljuset, så vi får väl kika ikväll sen solen gått ner.
Nu är det helg och OJ så skönt!
Jag var upp på sjukhuset efter jobbet, och kollade min näsa. Fick lokalbedövning och så kikade dom in med lilla kameran. Blä! Näsan som är så känslig. Jag ska tillbaka igen och göra rhinomanometri för att kolla luftflödet i näsan. Antingen medicinsk åtgärd (har ju haft nässpray a la special i flera månader utan resultat, så det känns inte som en lösning) eller så flyttar dom på näsväggen. Nåt får dom lov att göra iallafall annars kan det komma en dag jag glömmer att jag måste andas genom munnen..


Nu ska det ut och springas. Blodomloppet är på måndag och jag vill ha någon kilometer till i benen före!
Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

Tessan sa...

Trevlig helg vännen och hoppas du snart blir bra i din näsa det måste vara jätte jobbigt.kram

Anna sa...

Jag måste bara säga att ert hus är såå fint!!

Trevlig helg!!

Anna

the shed sa...

Det där känner jag igen, har gått på ÖNH sen unga år och kollat mitt luftflöde i näsan. Jag vet vad du menar med blä för nästäppa och kamera.Blev mycket bättre med en plastik på septum som det så vackert heter. Jobbar själv inom medicin...

Hoppas du får ordning på nosen du med /kram Tina

Näsvikenbo sa...

Jag kan inte alls förstå varför ni inte fortsätter med det röda på fönstren och dörrarna.. tyckte det var fantastiskt fint!
kram

Sophie sa...

Finns det inte risk att det ser nästan svart ut om ni väljer en ännu mörkare grå? Beror ju på ljuset förstås... Jag är ett stort fan av grått så jag hejar egentligen på det, men rött vore ju himla snyggt också som Näsvikenbo sa. Vad ni än väljer blir det säkert bra, det ser alltid så snyggt ut det ni har gjort!

Anna sa...

Grått är grannt det! Hoppas det löser sig med näsan. Jobbigt sånt där!

Erat hus blir sååå fint!

Ika sa...

Vi har valt att använda en mörkgrå till våra detaljer på vårt förråd. Vi gillar grått. Ett bra alternativ när man inte vill ha svart eller vitt helt enkelt. Hoppas att det blir bättre med näsan!