2 mars 2011

Lillördag!

Jag förstår att ni känner er avundsfriska på den här bilden!
På den randiga tapeten som samlar damm lika bra som en trummis håller takten, på de fint  upprivna kanterna och hade ni sett skarvsättningen hade ni suckat av lycka!
En sånt badrum skulle jag också vilja ha!
NOT!
Rörmännen har inte satt upp elementet i badrummet än och vi har ju tänkt sätta panelskivor där tills dess att den stora renoveringen blir av. Så nu kom jag på den briljanta idén att skynda oss att sätta upp panelen som ska vara bakom elementet redan nu. Det blir snyggare med hel panel bakom! Så nu ska vi bära upp några skivor så dom får ligga till sig i värmen och sen sätta dom på plats! Och då gissar jag att vi kommer att bli så sjukt inspirerade att resten åker upp rätt så fort! Tjohej vad bra tänkt!

Idag har vi haft kalas för min unga sambo! Just nu sitter han och trycker på sin nya pulsklocka med pipljud. Jag frågade nyss om han hade hört historien om killen som tryckte ihjäl sig..! Haha! Det hade han visst!
Nu vet jag att jag har en vilopuls på 55 och efter att ha sprungit runt köket, sovrummet och matrummet ligger den på 135! Good to know!
Hej då!

6 kommentarer:

milla - andante sa...

Hihi...
Avundsfriska var ett bra ord!:)

Kram

Anonymous sa...

Verkligen good to know! Jag har noterat! =)
Kul att han blev nöjd, karl´n o kul att du är frisk oxå.

Kramen
Marita

Anonymous sa...

Hej!
Snubblade in här från en annan blogg.
Kan tipsa om en blogg i din närhet.

forsadalensjvg.blogspot.com

inte långt från dig.

Karin

Lilla Kråkslottet sa...

Tack så mycket!!

Kalle sa...

Det blir nog super med panelen =) Min man fick en pulsklocka i födelsedagspresent förra året, det tog ett tag innan han lugnade ned sig med allt tryckande och testande. Kanske borde ta fram klockan igen för att kolla pulsen på renoveringen här hemma ;)

Kirsi sa...

Hoppsan! Ovanstående inlägg är från mig, det var visst maken (Kalle) som var inloggad på google =)