24 februari 2011

Låååång radiator!

Ohooo! Lååångt element!
Lite lustigt ser det ju ut. Ett sprillans nytt element mitt i all röra! Det här sitter på nedervåningen i det som ska bli matrum!

Idag fick vi ett brev hem gällande vattenproverna. Fattade jag någonting av det? Nej.
Så nu ska jag gå in på deras hemsida och luska ut hur det egentligen står till med vårat grundvatten! Kan det vara så att det händer positiviteter gällande värmen?! Jiiiiho!! (säger det lite i smyg, tills dess att vi verkligen vet att det är okej med vattnet!


Våran blogg fick idag det fina äran att få en award av snälla Claras hem på Byvägen
Tusen tack, jag blev jätteglad!!
Jag skickar med glädje över denna till några av dom bloggare som jag tittar in hos mest! Pga att jag verkligen får ett utbyte av det!
Ni ger mig mycket inspiration!

Vill du ge awarden vidare så ska du som får awarden länka till den person som gav den till dig, och fem av hans / hennes favoritbloggar med mindre än 100 läsare.

Jag länkar till några av mina favoriter vare sig dom har 0 eller 1000 följare! Och det finns många fler som inspirerar och ger tillbaka!
Regler är till för att brytas va?! Märkligt att det kom från mig, paragrafryttaren, haha! ;) 

6 kommentarer:

sodergarden sa...

Tack så hemskt mycket för awarden. Det är alltid roligt att få uppskattning. Och tack för att du skriver att du får något ut av att hälsa på hos mig!! :-)//Sophie

Anna sa...

Tack snälla angelica!
Jag läser din blogg och inspireras också av erat fantatiska arbete med ert fina och härliga hus!

Tusen tack även för rösterna i IKEA:s drömkökstävling!

Ha en skön kväll vännen!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ja den där radiatorn ska väl ge värme=) Inte trodde jag att det skulle göra ont att få ansiktsbehandling, det låter som man bara skulle ta massage. Vilka fina armband du har gjort. Vad roligt att du ska vara med på mässa med dina fina smycken.

Önskar dig en fin avslutning på veckan och en fin helg!
Kram,
Regina

where the forest end... sa...

Tack snälla du! Vad kul att du tänkte på mig (ja, drängen skriver ju aldrig nåt?!)

Jag gillar ju er blogg också och kör ju minst en daglig runda, men det vet du ju redan :)

Go natt!

Ika sa...

Tack så jätte mycket för awarden, värmde väldigt mycket en grå helg som denna. Du får ursäkta om jag inte länkar vidare men just nu lägger vi allt fokus på vår katt.

Bygdegården sa...

Hej! tack för dina vänliga ord på min blogg :) Wow, vilket härligt hus att sätta tänderna i, särskilt om det finns mycket bevarat. Vårt hus var dessvärre omgjort på 70- och 90-talet, inte direkt några favoritårtionden *skratt* Ska bli kul att få följa er, kram! /emma