15 januari 2011

Inte mycket att visa

Rivandet fortsätter. Nu är det "bara" betongen som ska ut. Stefan har bilat upp det i större bitar så dom är lite lättare att ta ut. Vår plan är att ställa grävskopan utanför dörren och kasta (för min del blir det nog mer släpdrastånkochstönslita) ut dom.
Jag kanske har skrivit det förut men golvplattorna har gått upp bakom gipsväggarna så en del av gipset måste bort för att få bort stenarna. Irriterande onödigt. Men nu är det klart!
Till veckan har borrgänget sagt att dom ska komma. Återkommer med info när dom verkligen HAR kommit! (Vadå, näe, jag känner inget tvivel på att en del inte kommer när dom sagt det, höhö) Men självklart hoppas vi att dom kommer fort som ögat så vi kan stöka undan värmearbetet och sen fortsätta med den mycket efterlängtade tvättstugan. Jag vill inte ens lägga ut en bild på hur det ser ut där vi har tvättmaskinen idag. På vinden (hur tänkte man där?? Vid läckage ÄR det bra att ha den så långt upp som möjligt?) och sen är där så sliskigt och äckligt. Jag har en gång försökt att göra rent men njae, det gick inte så bra. Tvätten hänger vi i matrummet på torkning. Så det ska bli så skönt att ha ett eget rum för det, att slippa kånka upp och ner och  ha allt framme.
Virke till att bygga igen öppningen till blivande vardagsrummet samt utrymmet för pannan är iallafall inhandlat!

Igår var vi på middagsmys hos Stefans bror med familj! God mat och lite spel (Med andra ord! Sjukt kul spel)
Idag blir det kalas hos syster yster som fyller år. Vi hade tänkt åka lite längdskidor men -21 känns lite för kallt. Iallafall när lilla T ska åka. Vi hoppas på lite varmare väder imorgon!
Ha det fint!

2 kommentarer:

Therese sa...

Oj, vilket tungt jobb det verkar vara med den där betongen! Men visst är det skönt när man börjar få lite ordning på saker och ting :)

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var ett tag sedan jag var in här och kikade och det är helt otroligt vad ni jobbar och sliter med ert hus. Vad skönt det kommer att bli för er när det börjar bli färdigt. Speciellt med tvättstuga. Önskar dig en fin helg!
Kram,
Regina