29 december 2010

Förebilder på dörren

 Ja.. så här ser det ut just nu.. väldigt fint! Ha! Imorgon hoppas vi att det ser annorlunda ut! Dörren är färdigmålad och imorgon ska diverse dörrgrejer inhandlas, så som lås, lite reglar, skruv mm. Sen ska här snickras lite och under kvällningen har vi förhoppningsvis en fantastiskt snygg ytterdörr. Och ja just ja.. en varmare hall! Det är ju inte bara utseendet som är viktigt!
Men jag kan ju inte låta bli att längta tills vi ska göra om i HELA trapphuset! Panel, vit färg, ta bort plastmattan i trappen, måla ledstång.. Det kommer bli så galet fint!

Ingen direkt röd jul här inte. Och därför heller inte så stort jobb att sen plocka bort julen. Men ett tag till får nog stakarna stå framme!
Dö inte av chock nu, men vi har inte haft någon gran. Men nästa år ska vi ha desto fler! Hehe! Men se det gick att fira jul ändå och det var ju en himla tur det!

Hjärtligt välkomna in hit imorgon igen och se bilder på dörren!


Här kan ni lyssna på en fin bit! (Obs, måste spelas på HÖG volym och helst ska man blunda och sjunga med)

4 kommentarer:

Nickie sa...

Ohoj :) Blir spännande att se den nya dörren! Vill också ha en ny ;D

Therese sa...

Vi har heller inte haft någon gran. Dels var vi inte så sugen på att julpynta med en massa byggdamm, färgburkar och brädor överallt, och dels har vi ju blivit med kattunge (och de ser ju såna där julgranar som leksaker...) Ska bli kul att se den nya dörren! Jag vill också ha en ny! Vår hall är svinkall just nu.

Pia sa...

Ååh, så spännande! Det är det härligaste (som jag säkert sagt förut), att se "före och efter bilder!!!

Jag vill önska dig ett superfint och gott nytt år!!!!!

Kraam, Pia!

Ett Vitare Hem sa...

Åh det kommer bli jättespännande att se den nya dörren på plats!
Ha en finfin dag!
Kram/Lena