17 september 2010

Takuppdatering


Idag har dom jobbat på lite, takläggarna! Så nu ser vi hur det kommer att se ut!
Och det känns helt rätt!
Vi hade ju lite olika tänk vad gällde färgvalet. Det "stod" mellan rött och svart, så jag ritade lite pedagogiskt med färgpennor på en ritning av huset. Halva rött och halva svart! Då såg vi rätt tydligt att det svarta blev bäst! Puh! :)

Ikväll har jag och Cilla firat oss själva på våra kommande födelsedagar! Bowlat och ätit ute!
Riktigt kul och väldigt gott. Vi blev omplacerade på restaurangen (eftersom min bokning inte fanns med på deras bokningslista.. tur vi fick sittplats överhuvudtaget) och som plåster på såren blev vi bjudna på en jättesmaskig efterrätt! Det kallar jag god service, för SÅ jobbigt var det inte att flytta rumpan några meter! Plus i kanten!
Nu sitter jag som en klump i soffan och orkar knappt röra mig! Slapp som jag är kommer jag säkert ha träningsvärk efter bowlingen imorgon. Vart tog förresten orken att springa vägen? Jag som var så hurtig ett tag, tränade flera gånger i veckan och sprungit tjejmilen 2 gånger?? Ska leta nåt tag och se om orken att röra på mig finns kvar! I och för sig får vi rätt mycket motion när vi grejar hemma med renovering och allt vad det är men det är ändå inte samma sak.

På söndag får vi förresten främmande! Ett litet annorlunda sådant! Jag kan väl säga att vi bör städa lite före! Mer info kommer! :)

Här kommer en lite rolig bild som jag skrattar åt varje gång jag tittar på den!!
Jag skulle lätt kunna stå där ibland! Haha!Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget! Värmer gott i lilla hjärtat!
Avslutar med en rolig historia som Mari bidrog med häromdagen!
Om man smygsuper, är man hemlighetsfull då!? Ha!

3 kommentarer:

Nickie sa...

Hittade din blogg av en slump, och tycker det är jättespännande att följa! Sitter också och funderar över framtida tak.. :)

andrea sa...

Hej! Är inne här för första gången och har också lite takfunderingar.. Vad är det för tak ni har lagt? Är det gjort på klassiskt sätt eller är det lite "prefabriserat"? Vet du ungefär vad det kostade per kvm? Blev super fint tycker jag!

Lilla Kråkslottet sa...

Hej! Vad kul att du tycker det!
Taket är dubbelfalsad plåt, gjort "på riktigt" :) Lika som det var på huset förut!
Vi har inget precist pris per kvadrat men i runda slängar ca 600-700/kvm
Kul att du tittade hit!!