10 juli 2010

Semester!!!

Nu är äntligen semestern här! Som vi har längtat! Känns som att jag har väntat sen april, när våren började komma! Men nu så slipper vi kliva upp tidigt och åka hemifrån. Nu kan vi kliva upp tidigt och gå ut i trädgården, skrapa färg eller något annat spännande! :)
Vi skrapar för fullt på gaveln och nu är det inte mycket kvar, sen blir det grundmålning!
Vi har köpt oss en speedheater som vi värmer bort färgen med på knutarna och fönsterfoder. Värd sin kostnad! Men vad den är mest användbar till är att få bort färgen på alla SNICKERIDETALJER. Det finns ju några! ;) Men tänk så fina dom blir sen med lite färg på!Vi har lite fina blommor i trädgården!Det är inte bara att stå rätt upp och ner och skrapa..
Till veckan bjuder vi på fika. Jättegott fika! Kanske det godaste du har ätit! Och kanske en kall öl! Glass finns det! Kanske grillad korv! Saft! Ev godis! Kaffe! Ja, vem vet vad som bjuds. Vågar du chansa att missa? Kom gärna!
(ta med oömma kläder! Haha!!)

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

haha... vilken inbjudan! :) Vi kan också bjuda på fika här, det finns nog massor att skrapa fram om det ska vara så. Men som av en händelse så behöver man oömma kläder här också! :)
Saknar dig stinta! Kram

Towe äng sa...

Jösses vilken energi!! ni är otroligt duktiga!!!

kram Towe med familj