9 juni 2010

Vi håller ställningarna!

Stefan hittade en gammal sned hink på gården! Den blev det lite blommor i!Vi åkte till Järvzoo i söndags! Perfekt väder och matning av djuren, så vi såg nästan alla!
Häftigt att se myskoxarna och björnarna på nära håll! Lilla T tyckte det var riktigt skoj!

Dom här vilade!

Bad hairday??

Ikväll har Stefan haft hjälp av Daniel, Pelle och Per att bygga upp ställning! Jag höll kaffeställningarna!
Jag riktigt längtar till vi ska börja skrapa! På vissa ställen räcker det med att dra med handen på panelen så lossnar färgen. På andra ställen krävs det skrapning och värmning. Det är ju otroligt mycket snickerier på huset. Jobbigt att skrapa alla småvrår men tänk så fint det blir sen när det målats!
Vi ska färglägga en lite större ritning av fasaden för att se om dom färger vi tänkt oss blir bra! Men det skulle jag tro! Takomläggningen blir troligen under semestern! Om vi har tur! Men det anlitar vi för! Det kommer vi till viss del att göra med målningen också. Vi gör så mycket vi orkar och vi raggar hit lite skrap- och målarsugna vänner så går det undan lite! Sen får en målare (eller 5) göra resten, hehe!
Så välkomna hit i sommar!! ;)

1 kommentar:

Anna Enros Kardell sa...

vad duktiga ni är som jobbar och står i, men usch vad jag inte vill byta plats med er nu,efter att ha målat ex antal vägger blir man lite less till slut. men hoppas ni får mycke hjälp så de går fort :) kramar Anna Enros