28 juni 2010

Nu har vi börjat!
Skrapa, skrapa, skrapa!
Jag är väl lite knäpp som tycker det är rätt roligt!
Om någon råkar ha tid över så är du/ni hjärtligt välkomna hit och hjälpa till :)

Nu har jag gjort det här lite enkelt i Paint.. så ha överseende med resultatet, men så här är det tänkt med färgsättningen! Tror ni att det blir bra!?

5 kommentarer:

annelija sa...

Vi kommer någon dag till veckan!

Gunlög sa...

Yes, det kommer att bli toppen. Men Rackarns Raketer vad ni jobbar ! Måsta komma førbi nån gång och kika på arbetsmyrorna.

Sara Lind sa...

Hej Angelica,
Jag tycker det är jättefint med bruten vit. Men jag tycker det blir för hårt med den gråa och den röda tonen. Om jag fick komma med förslag så skulle jag t ex måla det i enkelt svart/vitt, något som jag och Emil insett är riktigt snyggt, men passar såklart inte alla sorts hus. Annars skulle jag tipsa er i kulörere som kommer från samma "karta" fast med olika styrkor i kulören. Jag har sett ett sådant här hus på Djupegatan i Hudiksvall med färgsättningen ni tänk och jag tycker tyvärr att det ser hårt ut. Jag tycker att ni ska försöka göra huset lite "mjukare" eftersom att det är så mycket detaljer.
Hoppas ni inte tar illa upp, ni gör ett fantastiskt arbete. Kram på er och hoppas att du läser detta i morgonrocken i växthuset med en god förmiddagsfika...

Sara Lind sa...

Hej igen, jag skrev en kommentar nyss, men jag hittar den inte...kanske tar det ett tag. Jag ser detta som ett test.. Grattis till hårt arbete, ha en kanonsemester, kraaam

Angelica och Stefan sa...

Vi uppskattar alla kommentarer! Vi blir bara glada när man är ärlig! Vi har hittat en bra färgsättare på Nordsjö´s hemsida. Så nu "färgar" vi för fullt för att se vad som blir bra. Svårt, som sagt, när huset är så stort och det blir så mycket yta. Man vill ju inte direkt måla i fel färg och sen bli missnöjd.
Tack för tips och idéer! Må så gott! Kram!!