17 maj 2010

Lite blandat!Det blev lite fiske idag med, men tyvärr ingen fångst idag heller. Bättre lycka nästa gång!

Spegelblankt på kanalen nedanför vårat hus!

Tyvärr har vi fått sätta upp skyltar.
Vi förstår att folk har "genat" över den här tomten förut men nu bor ju vi här!
Det är väl av gammal vana som vissa tar vägen över vår trädgård och kikar in i huset men nu känner vi att vi vill visa att vi faktiskt bor här! Hoppas det respekteras! :)Till sommaren blir det nytt tak och ny färg på fasaden!

Nu är lådorna fyllda med jord (20 säckar blev det till slut), trallen på plats och vitt marmorkross är utlagt!
Tomatplantorna är på plats och dom verkar trivas bra. Imorgon ska gurkorna ut för dom växer lite för fort inne på köksbordet.


Må så gott!

2 kommentarer:

Caroline sa...

Ni har ett sånt vackert hus och det kommer bli kanon med lite fasad och takpyssel! Det är så roligt att följa er renovering.

Jobbigt med folk som går genom trädgården och glor. Samma sak hände hos min mormor. Vi hjälpte till och satte upp skyltar, sedan en bom och sedan en stor hög med stockar för att folk inte respekterade det. Det enda de gjorde var att klättra över högen med barnvagnar och allt, haha. Såg rätt komiskt ut hur de ansträngde sig så lite underhållning fick man iaf.;) Men nu har de flesta gett upp med klättrandet tack och lov.

annelija sa...

Säg till när allt är färdigrenoverat så kan vi ta över och bara bo så kan ni greja med vårat anrika hus från 80 talet, hahahaha ;) kram!
Anneli J