1 februari 2010

Inneboende?

Ett helt "vanligt" hus.. (eller vanligt och vanligt, men ett helt vanligt ruckel..)
Men om man tittar lite närmare på ett kort vi knäppte innan vi flyttat in....ser man ett ansikte i ett av fönstren på övervåningen.
Syns bättre på själva kortet och det var lite svårt att förstora upp.
Är vi fler som bor här? ;) Haha!


Nu ska jag riva tapet i vardagsrummet uppe och Stefan ska fixa lite nere!
Vi har beställt tapeter som går i grått, en enfärgad och en med lite mönster! Vi är lite galna och sätter, inte bara 1, utan 2 fondväggar!
Kommer nog bli riktigt fint när dom komer på plats! Då blir det lite roligare att sätta att upp tavlor och hyllor än på dom blommiga tapeter som sitter uppe nu!

Må så gott!

5 kommentarer:

Berith sa...

Äntligen!! Hörde av Anneli att Ni hade sett detta ansikte! Spännande, hoppas kunna få titta på kortet(på riktigt alltså)någon gång! Syrran tog en gång ett kort i skogen på hunden och där se man i marken ett trollansikte! Ja vem vet det kanske bara är fantasin som ser det men var och en får väl tycka som dom vill=)
//Berith

Alicia sa...

Oh, det var bland de vackraste hus jag någonsin sett! Har också länge drömt om ett stationshus. Stor grattis till kapet :)

Malin sa...

Jag vet att ni inte är ensamma i huset, jag har som sagt bott i huset i många år....och har upplevt en del där....lycka till med allt!

Malin sa...

Jag vet att ni inte är ensamma i huset, jag har som sagt bott i huset i många år....och har upplevt en del där....lycka till med allt!

Familjen A. sa...

Åhh va fint det är, eller blir igen. =)

Man ser verkligen flickan i fönstret, hoppas du får klarhet i vem hon är!

Kram Anna