7 februari 2010

Helgbestyr!!


En förebild i vardagsrummet..

Och en efterbild!!!!
Vi är så tokigt nöjda med resultatet! Det blev ett helt annat rum. Med en tapet som är modern men ändå passar in i den "gamla" stilen!
Två väggar har den här tapeten och två väggar är enfärgade i grått! Nu fattas bara lite hyllor och tavlor men vi måste tänka lite först, vart vi vill sätta upp det.In action! Det har verkligen gått jättebra att tapetsera! Jag har använt mig av väldigt få svordommar!
Förarbetet tog ju som vanligt längst tid och det är tur att man mellan gångerna hinner glömma bort hur tråkigt det är att slipa och spackla! :)
Är det något jag lärt mig så är det att det blir ju bra bara man ger det den tid det behöver och att sluta om man lessnar.
Medan jag donat med det här så har Stefan fortsatt nere! Men mitt i allt så såg vi ett litet läckage från vinden så han har skottat en del av taket.. än en gång. Nu får det faktiskt räcka med snö ett tag.. typ till nästa vinter!
Ja det var "allt" vi gjort i helgen! Nu ska vi njuta lite av det "nya" rummet ett tag sen blir det att krypa till kojs och jag betvivlar att vi blir svårsövda idag!
Må så gott! Skicka gärna ett inlägg! Vi blir så glada!

6 kommentarer:

Annika Elfstrand sa...

supersnyggt ju! nyfiken hur det ser ut i "verkligheten"
vad duktig du är gumman :)
å Stefan med såklart...
kram

Anonymous sa...

Jättefint!!! Blir alltid så impad när människor "kan själv", skulle aldrig ens våga försöka tapetsera - fick inget av ditt tålamod och självförtroende och min tumme sitter nog mer närmare mitten av handen ;-) Kram, Lena

Anonymous sa...

Jätte fint! Ser ut som ett helt nytt rum liksom..ska bli kul o se! Får komma ut o hälsa på :)
Duktigt ni 2!

Kram Lotta

Anne-Lie sa...

Meeen vad fint det blev! Verkligen jättefint!
Vi ska snart börja med vår walk-in - det ska bli nya tapeter, heltäckningsmatta och ny inredning! Det känns som att vi har bott där länge men det är ju bara 8 dagar.. kanske hinner tapetsera än.. :)
Jag saknar dig min vän!
Kramar

Anne-Lie sa...

nu menade inte jag att vi bott i vår walk-in länge utan i huset... :)

Caroline sa...

Vilket underbart charmigt hus ni hittat! Vad ni är duktiga som tagit åt er en så här mastodontrenovering. Är övertygad om att det kommer bli hur fint som helst! Hit ska jag kika in igen.:)